Nogometne vijesti

auč

Banner300


Cristiano Ronaldo u nesvakidašnjoj karanteni nakon što je otkriveno da jedan Juventusov igrač ima koronavirus

Piše , Objavljeno

Početkom ovog tjedna se saznalo da je Juventusov branič Daniele Rugani pozitivan na koronavirus, nakon što je Juventus u nedjelju pobijedio Inter Milan 2-0 iza zatvorenih vrata.

Šta ti je život? Odigraš tisuću profesionalnih utakmica i onda više ne smiješ igrati. I ne, ovo nije pretjerivanje u kojem je “tisuću” nasumično izabran broj koji označava veliku količinu nečega. Ronaldo je uistinu odigrao točno 1000 profesionalnih utakmica u seniorskoj kategoriji.

Cijela Italija je u karanteni, svatko kod sebe doma. Cristiano je izabrao jednu posebnu karantenu – vratio se u rodnu Madeiru, u vilu s bazenom na krovu te pogledom na ocean. Sigurni smo da je bolje to nego u naših 40 kvadrata s tušem koji ima toplu vodu samo kad je vani pun mjesec, ali i u prostranim kućerinama se čovjek može unervoziti jer je i dalje u pitanju ograničena sloboda kretanja. Cristiano je smješten na zadnja dva kata ove sedmerokatnice.

georgina

Portugalskoj legendi u posljednje vrijeme nije lako – prošli tjedan mu je majka pretrpila moždani udar, ali se čini da je sada sve u redu.

Georgina Rodriguez, Ronaldova djevojka, je nedavno podijelila fotke iz unutrašnjosti Ronaldove vile.

U ovom trenutku 121 osoba povezana s Juventusom je u dobrovoljnoj kućnoj karanteni – u skladu s nalogom zdravstvenih službi. To uključuje nogometaš, stručni stožer, direktore, pratnju i ostale zaposlenike.

TAGOVIcristiano ronaldo koronavirus