Nogometne vijesti

Ipak pohvale

Banner300


Guardiola prokomentirao Olma i otkrio što ga je impresioniralo kod Dinama! ‘Pa pojeli su ih…’

Piše , Objavljeno

Dinamo je ovaj tjedan igrao najtežu utakmicu u svojoj skupini u Ligi prvaka. Momčad Nenada Bjelice gostovala je kod Manchester Cityja i doživjela poraz od 2-0.

City je bio daleko bolja momčad na terenu, ali Dinamo je dugo držao nulu zbog čega je Pep Guardiola konstantno gubio živce i bio vidno nervozan. Njegova skupocjena družina nikako nije uspijevala probiti Dinamovu obranu, a pošlo im je to za rukom tek nakon što je u igru ušao Raheem Sterling i zabio za 1-0.

Iako su neki otočki mediji dosta kritički pisali o načinu na koji je Dinamo igrao i obrambenoj formaciji, Pep Guardiola je ipak pohvalio momčad Nenada Bjelice.

‘Dinamo se odlično branio i zato nam je bilo teško postići pogodak, stvarno je tu hrvatski prvak bio fenomenalan. Uostalom, vidjeli ste što je Dinamo učinio Atalanti, pa pojeo ih je za večeru. Ovo je mnogo agresivnija momčad od one protiv koje sam prije četiri godine igrao s Bayernom. Možda nas Dinamo nije puno napadao, ali sam doista impresioniran kako se branio’ – komentirao je Guardiola.

Na kraju je spomenuo i svog sunarodnjaka Olma:

‘Jako sam sretan zbog njega, odlično mu ide. Dobar je igrač, protiv Atalante je sjajno odigrao’ – odgovorio je Pep.

>> Više nogometnih vijesti potražite u našoj rubrici SPORT, a hrpu zabavnog sadržaja, sexy KOMADA i ostalih zanimljivosti pronađite na naslovnici Idesh! portala.