Nogometne vijesti

SAMO U HRVATSKOJ

Banner300


Jeste kupili kokice? Nevjerojatno je tko sudi utakmicu Lokomotive i Osijeka za vikend

Piše , Objavljeno

Vratio se nogomet na hrvatske terene, a time i sve ono ružno na što smo već nažalost naučili svih ovih sezona. Sudačke pogreške, krađe, šakački obračuni, repovi…

Dogodilo se to i sinoć na polufinalu Kupa između Rijeke i Osijeka na Rujevici. Osijek je vodio 2-0, a onda sudac Pajač nakon dvojbenog starta isključuje igrača Osijeka. Ubrzo nakon toga sudi i dvojben jedanaesterac za domaćina. Na kraju je Rijeka pobijedila 3-2 i osigurala finale protiv Lokomotive.

Vruće je bilo na terenu, ali i na parkiralištu, gdje je Eros Grezda šakom udario Čolaka. Cirkus na najjače. A da stvar bude bolja – sve se to događalo pod budnim okom VAR-a.

Ako ste mislili da je to sve – e pa nije!

Osijek u nedjelju gostuje kod Lokomotive u 27. kolu HNL-a i to je za oba kluba jedna od ključnih utakmica u borbi za europske pozicije.

Zanimljivo, upravo je Igor Pajač još ranije delegiran za suđenje meča Lokomotive i Osijeka u nedjelju od 21:05. Za očekivati je da će Osijek žestoko reagirati nakon sinoćnje utakmice, a bit će zanimljivo vidjeti kako će HNS reagirati na delegirani raspored suđenja.

Još nogometnih vijesti pročitajte u našoj rubrici SPORT