Nogometne vijesti

Korak unatrag

Banner300


Kakva katastrofa za Marka Pjacu! Može li se uopće vratiti na top razinu nakon ovoga?

Piše , Objavljeno

Trebala je to biti povratnička sezona za Marka Pjacu nakon nove teške ozljede koljena koju je doživio, ali čini se kako još dugo nećemo gledati nesretnog Pjacu na top razini.

Naime, iako se pričalo o posudbi u neki od klubova gdje bi konačno proigrao, iz Italije stižu vijesti kako će Pjaca na kraju biti degradiran u Primaveru, drugu momčad talijanskog giganta. Jednostavno za njega nema mjesta u postojećem kadru, a na posudbu nije otišao dok je prijelazni rok bio otvoren.

‘Pjaca se još muči s ozljedom koljena. Preko ljeta nije bio na pripremama, nije dogovorio transfer ili posudbu, te je ostao s Juventusom. Ozljeda ga je ponovo udaljila od prve momčadi na dulje vrijeme, što se već jednom i dogodilo, a sada kada se vrati Pjaca će igrati za Primaveru kako bi se vratio u formu jer predugo je u kontinuitetu izbivao zbog povreda’ – piše talijanska Gazzetta.

Vjerojatno ste kao i mi pomislili kako je Pjaca još mlad i da ima vremena, ali pogled na kalendar nas je malo iznenadio – Marko ima već 25 godina i krajnje je vrijeme da uhvati formu i vrati se na pravi put. Do sada nije imao sreće i dvije teške ozljede križnih ligamenata unazadile su mu veliku karijeru. A igrati sa 25 godina Primaveru – nismo baš sigurni da je to pravi put… Povratak u HNL na zimu? Ne bi bio prvi igrač koji se vratio u HNL i oživio svoju karijeru, a jedan od najboljih primjera je Domagoj Vida.

>> Više nogometnih vijesti potražite u našoj rubrici SPORT, a hrpu zabavnog sadržaja, sexy KOMADA i ostalih zanimljivosti pronađite na naslovnici Idesh! portala.