Nogometne vijesti

SVI SE DIVE

Banner300


Konačno se oglasio i veliki Guardiola – evo kako će se spremiti za Dinamo

Piše , Objavljeno

Dinamova veličanstvena pobjeda nad Atalantom odjeknula je u nogometnoj Europi. Nije tajna kako su mnogi Dinamo smatrali najslabijom momčadi u skupini, ali nakon 4-0 i prvog mjesta u skupini stižu zanimljive najave iz redova Cityja i Šahtara.

Pep Guardiola je kao i uvijek bio gospodin, a za Dinamo je rekao sljedeće:  ‘Uvijek kad analiziram protivnika, a sad ću gledati Dinamo, pokušavam otkriti što je kod njega najbolje. Ne gledam slabe točke, uvijek gledam jake točke’. Ako će gledati utakmicu sa Atalantom – bome će imati šta za gledati…

Šef Šahtara Luis Castro sipao je komplimente na račun Dinama te rekao kako nije iznenađen pobjedom Modrih, ‘Da, mogu reći da je to iznenađenje. Ali ne pobjeda Dinama, već broj postignutih golova. Čak je dobro da se to dogodilo jer sam nakon ždrijeba čuo kako ljudi govore da je Dinamo slab i da neće imati šanse. Ova je noć dokazala suprotno. Od samog početka rekao sam da imamo zaista tešku skupinu. Nogomet je pun takvih preuranjenih predviđanja koja se uopće ne bi trebala iznositi. Treba poštivati svakog protivnika. Ako ste u Ligi prvaka, vi ste među najboljima. Nije lako ući u ovo natjecanje, a treba voditi računa i da se svašta može dogoditi u nogometu’, komentirao je Castro.

U prvom kolu City je u Ukrajini pobijedio Šahtar rezultatom 3-0.

>> Više nogometnih vijesti potražite u našoj rubrici SPORT, a hrpu zabavnog sadržaja, sexy KOMADA i ostalih zanimljivosti pronađite na naslovnici Idesh! portala.

Foto: Profimedia