Nogometne vijesti

Turistički, da...

Banner300


Moćni topnik iz HNL-a snimljen je jučer na Otoku – pada rekordan transfer?

Piše , Objavljeno

Već tjednima se o tome priča, a sada bi čini se konačno trebalo doći do realizacije. Mirko Marić seli na Otok, točnije u Glasgow Rangerse!?

Škotski velikan prodaje svog napadača Alfreda Morelosa u Lille za 20 milijuna eura, a dio tog novca iskoristili bi za dovođenje prvog napadača Osijeka.

Na društvenim mrežama se pojavila snimka sa stadiona Glasgow Rangersa na kojoj su navodno Borna Barišić i Marić u društvu još nekih ljudi iz škotskog kluba. Snimano je s veće udaljenosti pa se baš ne raspoznaju lica najbolje, ali to bi moglo biti to.

Još jedna činjenica koja tome ide u prilog govori i podatak da Marić zaista i boravi u Glasgowu, ali navodno je tamo turistički. Postoji i ta objava na društvenim mrežama.

Svaka čast Glasgowu i njegovim ljepotama, ali nekako nam se čini da trenutno postoje i zanimljivije turističke destinacije za posjetiti. Prije će biti da je posao u pitanju i dogovor transfera.

Zanimljivo, Marić je u jednom danu postao i najtraženiji igrač na škotskoj verziji portala Transfermarkt. Trenutno je procijenjen na 4,5 milijuna eura, ali nema sumnje da će ovo biti rekordan izlazni transfer za Osijek.

Još nogometnih vijesti pročitajte u našoj rubrici SPORT