Nogometne vijesti

Banner300


Molim!? Pogledajte što je kapetan Slovačke rekao za Hrvatsku reprezentaciju

Piše , Objavljeno

Hrvatska reprezentacija sutra u 20.45 igra protiv Slovačke jednu od ključnih utakmica za odlazak na Europsko prvenstvo. 

Nakon poraza od Mađarske pobjeda protiv neugodne Slovačke nameće se kao imperativ. Ako je suditi po najavama koje šalju putem medija, domaćinima su krila itekako porasla i kao da su zaboravili da im u goste dolaze aktualni svjetski doprvaci.

‘Hrvatska je u problemu i ranjiva je, to je pokazala i Mađarska. Izostanak Ivana Rakitića, Matea Kovačića i Andreja Kramarića je težak udarac. Riječ je o velikim igračima koji bi bili u prvih 11’ –  poručio je kapetan Slovačke Marek Hamšik te dao do znanja da se uopće ne plaši naše reprezentacije.

Hamšik je dugo vremena igrao u Italiji, jedno vrijeme je dijelio svlačionicu sa našim Markom Rogom. Ipak, jednog hrvatskog igrača posebno je istaknuo – ‘Najteže mi je bilo igrati protiv Marija Mandžukića koji uvijek ostavlja srce na terenu za svoju momčad.’

Slovački reprezentativac i kapetan danas je igrač kineskog Dalian Yifanga, u koji je došao prije pola godine iz Napolija.

>> Više nogometnih vijesti potražite u našoj rubrici SPORT, a hrpu zabavnog sadržaja, sexy KOMADA i ostalih zanimljivosti pronađite na naslovnici Idesh! portala.

Foto: Profimedia