Nogometne vijesti

Objasnio sve

Banner300


OVO JE ISTINA: Jedan od junaka iz Slovačke otkrio zašto je Hrvatska već generacijama tako moćna. Ništa nije slučajno…

Piše , Objavljeno

Bio je ovo buran tjedan za hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Prvo otkazivanje Rakitića i velika prašina koja se oko toga podigla, pa ozljede nekih igrača… a onda krene utakmica u Slovačkoj i dogodi se jedna od najboljih predstava u povijesti naše reprezentacije.

Na kraju je završilo 4-0, a moglo je biti i 8-0 kako je Hrvatska igrala. Junak utakmice bio je Bruno Petković, a još jedan mladi igrač odigrao je odličnu utakmicu i zabio dol za 1-0. Nikola Vlašić odlično je zamijenio Ivana Rakitića, a u intervjuu za Sportske novosti savršeno je opisao zašto je Hrvatska tako moćna i zašto odigra najbolje baš onda kad je najteže i kada je mnogi otpišu.

‘I nakon svega što se pričalo posljednjih dana, pa i problema s izostancima, bilo mi je nevjerojatno vidjeti te ljude oko mene, koji su u reprezentaciji već odigrali hrpe velikih utakmica, Liga prvaka, i finala Mundijala, da u Trnavi pokažu onakav žar, onakvu glad i želju. Usred kvalifikacija, kada bi možda neki drugi igrači igrali s pola gasa. Pokazali su zašto je Hrvatska velika, i zašto će to i ostati. Uz takve poglede i takvu igru, nitko niti od nas koji smo novi nemamo pravo niti u jednome času igrati napola, ispod ne samo vlastitih, već mogućnosti cijele reprezentacije’ – odlično je objasnio Nikola Vlašić.

>> Više nogometnih vijesti potražite u našoj rubrici SPORT, a hrpu zabavnog sadržaja, sexy KOMADA i ostalih zanimljivosti pronađite na naslovnici Idesh! portala.

Foto: Profimedia