Nogometne vijesti

PROBLEMI ZA DALIĆA

Banner300


Ovo ne izgleda dobro: Hoće li se utakmica sa Švedskom uopće i igrati?

Piše , Objavljeno

Hrvatska reprezentacija odigrala je sinoć 3-3 u Istanbulu sa Turskom. Nažalost, tema danas nije utakmica i predstava Vatrenih, već Domagoj Vida.

Hrvatski nogometni savez objavio je kako je Domagoj Vida pozitivan na koronavirus, a ta vijest je odjeknula u gotovo svim svjetskim medijima. Posebno tu treba istaknuti Šveđane koji zbog toga dovode u pitanje odigravanje subotnje utakmice u Solni. Pogotovo ukoliko se pokaže da Vida nije jedini zaražen.

“Utakmica između Hrvatske i Švedske je u opasnosti. Vida je odigrao prvo poluvrijeme istekom kojega je saznao da je pozitivan. Međutim, prethodno je dugo bio u bliskom kontaktu sa svojim suigračima. Bio je zajedno s ostalima na terenu, u zrakoplovu, hotelu…”, naglašavaju švedski novinari, a prenosi Novi list.

Šveđani na sva zvona pišu kako je sada velika opasnost od daljnjeg širenja koronavirusa te da je mala vjerojatnost kako Vida nije zaradio još nekog od naših igrača. Sutra je na rasporedu novo testiranje nakon kojeg će mnoge stvari biti jasnije. Hoće li u slučaju novih pozitivnih testiva zaista doći do neodigravanja utakmice?

Još nogometnih vijesti pročitajte u našoj rubrici SPORT

Foto: Asatur Yesayants, Shutterstock