Nogometne vijesti

NEŠTO SE KUHA

Banner300


Senzacija na pomolu: Osijek potvrdio da želi dovesti zvijezdu Dinama

Piše , Objavljeno

Vremena za odmor u domaćim prvoligašima nema previše. Iako je sezona tek završila, vremena je malo i klubovi se već pripremaju za novu sezonu, a najviše posla ima petorka koja u kolovozu starta i sa europskim izazovima.

Osijek s velikim ambicijama ide u novi sezonu, a vidi se to i po transferima na kojima rade. Jučer je službeno potvrđeno kako je Osijek otkupio Ndockyta od Getafea, rade na kupovini Igora Silve iz Olympiacosa (ove sezone je bio na posudbi u Osijeku), a danas Sportske novosti donose pravu senzaciju i transfer bombu. Osijek želi dovesti Lovru Majera!

Potvrdio je to u razgovoru za SN sportski direktor Alen Petrović:

“Moram priznati, on je naša velika želja, a hoćemo li to realizirati, u ovom vam trenutku ne mogu reći. Tako kvalitetan igrač bi nam dobro došao”, rekao je Petrović.

Podsjetimo, Dinamo je Majera doveo prije dvije godine za 2,5 milijuna eura, ali nije se previše naigrao kod Nenada Bjelice. Prije nekoliko dana spominjao se transfer u Birmingham, a sada se pojavio i interes Osijeka. Ukoliko se ovaj transfer realizira – bilo bi to ogromno pojačanje za ambicije Osijeka u novoj sezoni.

Još nogometnih vijesti pročitajte u našoj rubrici SPORT

Foto: Shutterstock