Nogometne vijesti

Nastavak kvalifikacija

Banner300


Sjajne vijesti za Hrvatsku reprezentaciju: Ovo baš nismo očekivali…

Piše , Objavljeno

Hrvatsku reprezentaciju uskoro očekuje nastavak kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo. Slijede utakmice sa Mađarskom na Poljudu i Walesom u gostima…

Da će interes za utakmicu na Poljudu biti golem – to nas uopće nije iznenadilo. Splićani su razgrabili ulaznice u jednom danu i stadion će 10. listopada biti rasprodan. Ljubav navijača iz Dalmacije prema reprezentaciji nikada nije bila upitna i oni su jedva dočekali da Modrić i društvo konačno dođu u Split.

Tri dana kasnije Hrvatska igra sa Walesom u Cardiffu, a prema svemu sudeći Vatreni će imati sjajnu podršku na tom gostovanju. Naime, naša reprezentacija dobila je na raspolaganje 1600 ulaznica, a kroz par dana sve je ‘planulo’ i naš sektor će biti pun. Sjajne su to vijesti za izbornika Dalića i hrvatske reprezentativce. Nadamo se da u završnici kvalifikacija neće biti drame i da ćemo već u Walesu osigurati nastup na Europskom prvenstvu.

Podsjetimo, u Osijeku smo momčad Ryana Giggsa u lipnju pobijedili 2-1. Hrvatska je trenutno na prvom mjestu sa 10 bodova, Velšani imaju 6 bodova, ali i utakmicu manje od nas.

>> Više nogometnih vijesti potražite u našoj rubrici SPORT, a hrpu zabavnog sadržaja, sexy KOMADA i ostalih zanimljivosti pronađite na naslovnici Idesh! portala.

Foto: Profimedia