Nogometne vijesti

HNL TE ZOVE

Banner300


Sjećate se Marka Pjace? Dečko je sada u novim problemima, loše, loše…

Piše , Objavljeno

Bivši hrvatski reprezentativac Marko Pjaca, morat će se vatiti u svoj matični klub Juventus nakon što je Anderlecht odbio produžiti njegov ugovor posudbi, a nije niti zainteresiran za otkup njegova ugovora, tvrdi to Calciomercato.

Pjaca je u Juventus došao 2016. godine za rekordni iznos HNL-a, od 23 milijuna eura, ali su mu karijeru devastirale teške ozlijede križnih ligamenata koljena. Juventus mu nikada nije pružio pravu priliku i selio ga je na posudbe u Schalke, Fiorentinu i na koncu Anderlecht, a Pjaca se nigdje nije baš snašao.

Samo četiri utakmice u Belgiji

U Anderlechtu je od prošlog siječnja, a od tada je stigao odigrati samo četiri utakmice i zabio je jedan gol. Juventus je nedavno produžio ugovor s Pjacom do 2023. godine, ali kako je ugovor podosta velik, s plaćom od čak tri milijuna eura, Pjaca je sada postao ogroman problem, piše Net.hr.

“U Juventusu imaju glavobolje jer ne znaju tko će ovog ljeta uzeti nogometaša s godišnjom plaćom od tri milijuna eura”, pišu Talijani i tvrde da će sada sportski direktor Juventusa, Fabio Paratici, morati biti podosta angažiran oko Pjace ako želi osigurati njegov transfer ovoga ljeta.

Još nogometnih vijesti pročitajte u našoj rubrici SPORT

Foto Shutterstock