Nogometne vijesti

Banner300


U Dinamu ‘pala’ odluka – puštaju stožernog igrača koji je donio proljeće u Europi prošle sezone

Piše , Objavljeno

Momčad Dinama već neko vrijeme je u punom pogonu, pripremaju se za nastavak natjecanja u 1. HNL, a ovog petka odigrao se i mini turnir između tri momčadi kluba iz Maksimira.

Prva ekipa i mlada momčad bili su podijeljeni u tri ekipe, a među ponajboljima je bio pomalo zaboravljeni Izet Hajrović sa dva postignuta gola. Bili su to njegovi prvi golovi nakon 251 dana posta, što je itekako neobično, budući da je upravo Hajrović bio najbolji strijelac u prvoj europskoj sezoni Nenada Bjelice. Izet Hajrović je u sezoni 2018/2019. zabio 6 golova za Dinamo u Europi. Pretekao je tako Eduarda da Silvu (5) i Roberta Prosinečkog (5) po broju golova u jednoj europskoj sezoni, a izjednačio se sa Goranom Vlaovićem.

Nažalost po njega, ove sezone nije se naigrao i pao je skroz u drugi plan.

Stoga ne iznenađuje vijest da je Dinamo ovih dana odlučio dati Hajroviću odriješene ruke na si pronađe novi klub. Ukoliko dođe zadovoljavajuća ponuda za 28-godišnjeg nogometaša, Dinamo mu neće raditi probleme. Osim ako se ne dogodi čudi i Hajrović do kraja sezone ponovi izvedbe sa trening utakmice pa se u klubu predomisle…

Još nogometnih vijesti pročitajte u našoj rubrici SPORT

Foto: Shutterstock