Sport

Banner300


Od vrha svijeta i naslova Lige prvaka do plesanja i uriniranja po autu nizozemskog para

Piše , Objavljeno

Policija je uhitila pijanog muškara prošlog tjedna, čovjeka koji je plesao i skakao i urinirao po automobilu u Utrechtu.

Znate ga sigurno.

Ne, nije Luka u pitanju, naravno da nije.

Wesley Sneijder. Član jedne od najtalentiranijih generacija Ajaxa u povijesti je nisko pao. Bio je najbolji igrač Intera kada je Inter osvojio Ligu prvaka, ali nikada nije uspio ponoviti takvu sezonu. U siječnju ga je potpisao katarski klub Al-Gharafa nakon što ga je Nice nakon svega pet mjeseci u Ligue 1 otpustila. Razumijemo, 35 mu je godina, ali mislimo da je problem dublji od godina u kostima, a ne vjerujemo da je ovo uriniranje posljedica problema s mjehurom.

Wesley Sneijder se zabavio na automobilu starijeg bračnog para. Ples, skakanje i uriniranje, zvuči simpatično, a očito je da je bio pod utjecajem alkohola. Par bi možda i oprostio Sneijderu ponašanje da se ispričao, ali to se nije dogodilo u tim trenucima.

Postoji i mutna snimka, ali policija je potvrdila da je u pitanju bivši osvajač Lige prvaka.

Sneijder je kasnije pušten iz pritvora, platio je 6800 dolara za štetu koju je napravio. Bračni par neće tužiti Sneijdera jer su “prestari da bi im bilo stalo”. Fantastično. Nogometaša nećete iscijediti, a možda bi baš trebalo.

Sad kad bacimo oko na njegov Instagram feed, ovakve fotke imaju potpuno drukčiju notu.

View this post on Instagram

My wine 🍷

A post shared by Wesley Sneijder (@sneijder10official) on