Sport

ozdravi brzo

Banner300


Ovu snimku ćete pogledati samo jednom: NBA zvijezda slomila nogu u prvoj utakmici sezone za novi klub

Piše , Objavljeno

Gordon Hayward je trebao biti nova “bijela nada” u dresu Boston Celticsa u koje je pristigao ovog ljeta iz Utah Jazza. Prvo je trebao činiti ubojiti duo s Isiah Thomasom, ali je onda Thomas zamijenjen u Cleveland za Kyrie Irvinga. Činilo se da je budućnost Celticsa sigurna u Irvingovim i Haywardovim rukama, jedva su dočekali sezonu, u prvoj utakmici su se susreli s najvećim rivalom u posljednjih nekoliko godina – Cleveland Cavaliersima.

Hayward je trebao imati vrhunsku večer, vježbao je čitavo ljeto kako bi dokazao zašto je dobio ogroman ugovor (128 milijuna za 4 godine), ali onda se dogodio najgori mogući scenarij.

U šestoj minuti prve četvrtine (ujedno i šestoj minuti sezone za Celticse i Haywarda), Hayward se u zraku sudario s LeBron Jamesom i srušio se pod košem. Reakcija suigrača i protivnika sve govori.

Upozoravamo da je snimka opaka i oni slabog želuca ju ne bi trebali gledati…

Hayward ide na operaciju u srijedu, priča se da bi mogao propustiti cijelu sezonu. Dug put je pred njim, nadamo se da će se vratiti na staro – ili još bolje, da će se vratiti još bolji!

TAGOVIboston celtics košarka nba strašno

Komentiraj