Sport

što je lio pio?

Banner300


Put Lea Messija u vrhunskom animiranom filmu – ovo morate vidjeti čak i ako više volite Ronalda

Piše , Objavljeno

Gatorade je brand energetskih i izotoničnih napitaka koji navodno pomažu sportašima da odrade bolje predstave na terenu jer realno – dehidracija je svačiji najveći neprijatelj.

Gatorade je poželio ispričati priču vezanu za jednog od najvećih nogometaša svih vremena, a za nju su izabrali najdražu nam formu – vrhunski animiran kratki film nazvan Heart of Lio. Priča počinje s malenim Messijem koji se kroz svoj put susreo s brojnim preprekama – od kojih je svakako jedna od najvećih problem s rastom.

Znate da je iz Argentine završio u Barceloni gdje i dan danas osvaja i klupske trofeje i individualne nagrade, kida sve pred sobom i nitko ga ne može zaustaviti. Ali jedan trofej mu fali. Ne, ne pričamo o Intertoto kupu, naravno da mislimo na Svjetsko prvenstvo. Argentina već godinama muku muči sa Svjetskim prvenstvom, Messiju se upravo reprezentativna karijera navodi kao najveći razlog zašto on ne bi trebao ući u razgovor o najvećim nogometašima ikad – ali ovdje ga je mali Messi podsjetio da neke snove treba loviti uvijek.

Obratite pažnju na simboličan završetak. I ne, uopće nam ne smeta što je ovo jedna reklama za izotonični napitak – neće nama nitko prodati što mi ne želimo i sami kupiti, ali sadržaj je nevjerojatan, animaciju je odradio argentinski studio Gizmo i sve je kvalitetno od glave do pete.

Pogledajte:

.

TAGOVIgatorade leo messi lionel messi messi

Komentiraj