Sport

cavani <3

Banner300


Romantični transfer na pomolu – veliki novci se nude, hoće li Cavani birati srcem?

Piše , Objavljeno

Cavaniju ističe ugovor u jednom od najbogatijih klubova na svijetu, a sve je očitije da ga neće produžiti.

Iako je sasvim sigurno jedan od najboljih napadača PSG-a u povijesti i dalje su u klubu dopuštali nekim drugim likovima da mu žele oteti loptu i pucati penale, a to je tretman kakav se Cavaniju nije svidio.

Također je bio jedini igrač PSG-a koji nije ismijavao mladog Haalanda meditirajućom pozom nakon što je PSG izbacio Dortmund iz Lige prvaka. Legenda.

Najbolji je strijelac PSG-a u povijesti, a ako se ova sezona ne nastavi u nekom obliku – otići će iz PSG-a s okruglih 200 golova u svim natjecanjima. Slijedi ga Ibrahimović, a onda i legendarni Pauleta.

Što je iduće u karijeri 33-godišnje legende?

Iako ga David Beckham jako želi dovesti u Inter Miami, čini se da bi Cavani mogao završiti u Boci Juniors, barem ako je suditi prema Bocinom sportskom direktoru Jorge Bermudezu. Cavanijev prijatelj Juan Roman Riquelme je sada potpredsjednik kluba, a Boca ima jedne od najstrastvenijih napadača na svijetu, ovo su sve mamci.

Prije godinu dana je Cavani izjavio kako je Boca momčad koju voli te da se često zamišljao kako se penje na ogradu stadiona i slavi s navijačima kao Manteca Martinez, bivši napadač iz Urugvaja koji je nosio plavo-žuti dres.

Još jedan romantičan transfer upravo u Bocu Juniors je začudio svijet – Daniele De Rossi je nakon čitave karijere u Italiji, u svojoj voljenoj Romi zaigrao na drugom kraju planeta te je karijeru završio u Boci Juniors.

Ako je mogao De Rossi, može i Cavani.

Naslovna fotografija: Shutterstock.com / Cosmin Iftode