Sport

LOLOFEU

Banner300


Uramit ćemo i objesiti termalni prikaz kretanja Gerarda Deulofeua protiv Manchester Cityja! Presmiješno!

Piše , Objavljeno

Auf. Manchester City je demolirao Watford s 8-0, što je značilo da je Gerard Deulofeu morao sedam puta izvesti loptu s centra. Znamo da boli, brate, boli i nas.

Izvođenje lopte sedam puta znači da je na centru dotaknuo loptu puno više puta nego bilo gdje drugdje na terenu, a termalni prikaz znači da učestalost dodira na jednom mjestu “povećava toplinu” odnosno pojačava žutu boju preko narančaste prema crvenoj.

gerard deulofeu heat map

Žao nam je, Deulofeu, ali takav je život. Već nakon jedne minute, David Silva je spremio loptu u mrežu, a do 19. minute utakmice, City je već vodio s 5:0, a pet različitih igrača Cityja se upisalo u strijelce. Nakon Silve, izredali su se Aguero, Mahrez, Bernardo Silva, pa i Nicolas Otamendi.

Samo tri minute nakon početka drugog poluvremena, Bernardo Silva je zabio još jedan gol, a zabio je i za 7:0 te je tako kompletirao hat-trick. Kevin de Bruyne je zabio osmi. Puna mreža golova, a navijačima Watforda je bila puna kapa, odlazili su već u prvom poluvremenu sa stadiona. Uzmite u obzir da su to gostujući navijači – s obzirom da se utakmica igrala na Cityjevom Etihad stadionu.

Ovako grozan dan Watford sigurno neće opet tako skoro imati, a Deulofeu nikad više ne bi trebao imati ovakav termalni prikaz.

TAGOVInogomet nogometni viralno