Sport

skoro nepoznato

Banner300


Uskoro Puškaš nagrada, ovo golčina skoro nepoznatog igrača MORA biti nominirana

Piše , Objavljeno

Eric Bicfalvi mu je ime, igra za Rumunjsku, a ovu golčinu je postigao za svoj klub – Ural Yekaterinburg. Možda ste naletjeli na ovo čudo prilikom beskrajnog skrolanja društvenim mrežama, a možda vas je potpuno zaobišlo. Što je uistinu šteta jer ovakav potez se ne viđa često.

Vratar Dynamo Moskve nije imao šanse, ali ono što je posebno u cijeloj ovoj priči je njegov prvi dodir s loptom koji nas je podsjetio na najbolje dane Dennisa Bergkampa, prvi dodir toliko mekan i virtuozan da zaslužuje spomenik. Ovako okrenuti braniča – o tom neki nogometaši mogu sanjati cijeli život.

Pogledaj ovo:

.

Prošlo je gotovo deset mjeseci od postignutog gola do njegove slave na društvenim mrežama, vjerojatno zato što ruska Premier liga nije dostupna u čitavoj Europi, a ruskim prijenosima fali malo glamura u prezentaciji. Bez obzira što većinu vremena preziremo društvene mreže zbog svih površnih i potpuno nevažnih stvari koji se promoviraju pod “lijepo”, nekad nam je drago što obični ljudi poput nas mogu lansirati kvalitetan sadržaj milijunima zainteresiranih.

Još uvijek ne znamo hoće li FIFA prepoznati ovo čudo s jednom nominacijom za Puškaš nagradu, onu za najljepši gol, ali smo sigurni da je gol postignut u Španjolskoj ili Engleskoj da bi situacija bila potpuno jasna.

Čekamo nominacije.

TAGOVIgol golčina nogomet nogometni puškaš