Style

lit

Banner300


Adidas izbacuje nove Ultra Boostice – ovaj put u “Game of Thrones” izdanju

Piše , Objavljeno

Adidas planira svjetsku dominaciju, već im je uspjelo s hypeom oko DragonBall Z releaseova, a sada su se odlučila na još jedan popkulturni fenomen sa zmajevima. Game of Throne Adidaske stižu, ne znamo još kada, ali kadgod stignu – bit ćemo spremni.

Već se neko vrijeme šuška o ovoj suradnji, a znamo da GoT related proizvodi jako dobro prolaze na tržištu – bez obzira radi li se o posteljini, posebnoj verziji Rizika ili gadgetima s njihovim brandingom.

Jučer nas je na Instagramu dočekala House of Targaryjen verzija i moramo priznati da su predivne ili kako bi nedonoščad koja igra Fortnite rekla – lit.

Uz ovaj model na netu je iskrsnuo i sneak(er)peek bijelih “Queen Daenerys” tenisica, a netko je u sredinu ubacio i posebno GoT izdanje Johnny Walkera prigodno nazvano White Walker – fora koju bi mi bacili da sama boca već nije.

Posljednja sezona Game of Thronesa izlazi iduće godine, a vjerujemo da će ogroman broj naših omiljenih likova u procesu pocrkavati i da ćemo liti suze kao na maturalnoj večeri 2007. nakon previše roséa. Ali lit ćemo ih u lit tenisicama. Whuddup?!

Što je Ultra Boost?

Ultra Boost model je Adidasov premium model za trčanje koji koristi Boost tehnologiju koju je Adidas razvio u suradnji s BASF-om, a ona je toliko mekana, prilagođava se vašem koraku, daje vam veći povrat energije od klasičnih materijala koji se koriste u upotrebi tenisica pa je i tjelesna aktivnost time lakša. Eto – sad i to znaš. Zadivi nekog svojim znanjem. Nemoj reći otkud ti jer nismo baš Encyclopedia Brittanica.

TAGOVIadidas Game of Thrones ultraboost

Komentiraj