Style

ozbiljno

Banner300


Gucci ti daje priliku da za 20 tisuća kuna kupiš leđni držač za jastuk

Piše , Objavljeno

Upitat ćemo “was the fuck” i biti potpuno ozbiljni pri tome. Pričaju o stilu i funkcionalnosti odjednom, mi vidimo samo sumanutu cijenu za sulud proizvod. Ovo je par trakica kože i nešto pamuka. Sad kad smo to napisali – čitava moda je upravo to, ali odjeću bar možeš odjenuti, a u skupocjenu torbu možeš staviti stvari. I dolazimo do osnovne funkcije odjeće u suvremenom društvu – pokazivanje. Otkad smo zarobljeni u karanteni očito je da je modna industrija zaronila jer sigurno nećeš doma oblačiti skupe cipele za svekrvu ili vlastito dijete.

Vratimo se na ovaj artikal koji ti može spasiti život i kralježnicu ako padneš s visine od pola metra.

Screenshot_10

Jastuk je izrađen od stopostotnog pamuka, naramenice se podešavaju. S ovim čudom od 3000 dolara možeš leći i odmoriti gdjegod želiš, samo pazi da ne zaspeš među sumnjivim likovima koji se kuže u modu, moglo bi te dočekati grubo buđenje ako ti neki lik istrgne ovaj skupi san ispod glave.

Jesu li u Gucciju ovo smutili kako bismo mi pisali o tom koliko je glupo? I možda za par likova koji će ovo zapravo i kupiti?

Kupi ga ovdje ako želiš goriti u paklu. Sigurno ima mama neke jastuke od vjenčanja koji stoje na tavanu zadnjih 30 godina, nemoj se ogriješiti.

TAGOVIgucci