Style

majko mila

Banner300


Između svih ovih ‘čarapa’ i ružnih, glomaznih tenisica – Adidas je iz arhive izvukao nešto savršeno

Piše , Objavljeno

Ružne, glomazne tenisice su jako retro i vratile su se na toliko velika vrata jer kroz manja ne prođu. Svi veliki modni brandovi su počeli raditi svoje verzije, nekoliko puta skuplje od modela koji su ih inspirirali (ili “koje su pokrali”). A s druge strane – imamo minijaturne tenisice koje su komad gume zaljepljene za čarapu, to također gledamo posvuda. Zapravo nam je već muka koliko često spominjemo ova dva trenda.

Adidas je malo zaprljao ruke i u prašini svojih arhiva pronašao model koji jako dugo nismo vidjeli. U pitanju je Trimm Star, model savršen za proljetno vrijeme koje uskoro postaje ljetno. Lagane, čistih linija dizajna, s prepoznatljive tri pruge (Adidas ima pruge, 505 imaju crtu)… Adidas se za ovu ekskluzivu udružio sa Sizeom?, britanskim prodavačem kojeg redovito skautiramo zbog vrhunskih ekskluzivnih modela, ali i finih popusta. Niski profil tenisica, old-school sustav vezanja, tri pruge navodno inspirirane VHS kasetama – što više možeš poželjeti?

Kad kažemo inspirirane VHS kasetama, što mislimo? A ono… Nekoć su se sve nogometne utakmice snimale na VHS kasete, ta kultna praksa je zamrla napretkom tehnologije, ali neka sjećanja teško umiru.

size com adidas trimm star

Ovo možeš imati u ormaru i stvarno nositi uz sve. Nemoj napraviti grešku kao mi da si pretrpaš ormar high-tech tenisicama s milijun panela i onda nemaš ništa kad trebaš nešto što nije toliko upadljivo. A Trimm Star su dovoljno i upadljive i neupadljive. Fin model iz sedamdesetih, za sve stare duše. I za sve druge duše koje glume da su stare duše zbog riba s filozofskog.

85 funti, 4. svibnja izlaze – stavi si size.co.uk u bookmarkse.

TAGOVIadidas nogomet sneaker head tenisice trimm star

Komentiraj