Style

slinimo kao ronaldo za transvestitima

Banner300


Nike redizajnirao najnoviji model Air Max 270 tenisica u čast jednom jedinom Ronaldu

Piše , Objavljeno

A gle… Prozračne su, lagane, fleksibilne, a u njih je dosad ugrađen najveći Air Max mjehurić dosad kako biste stvarno imali dojam da hodate po oblaku. Nismo sigurni da bismo ih preporučili za ozbiljno bavljenje sportom kao sve ostale Air Max modele jer ovo je primarno lifestyle tenisica.

Nike je napravio ogroman marketinški push vezan za Air Max 270 dizajn koji čupa inspiraciju od nekih najranijih Air Max modela, ali ovo je i dalje tenisica koja… wait for it… ide u korak s vremenom.

Vidjeli smo brojne kombinacije boja, ali najnovija svakako najviše plijeni pažnju jer je doslovno prerađena Ronaldova kopačka u formi tenisice. I to Ronalda Luiza Nazarija da Lime. Debelog Ronalda. S polumjesecom na čelu od kose, frizer zaboravio ošišati. Jednog jedinog Ronalda.

air max 270 ronaldo

1998. godine je Ronaldo u Francuskoj očarao svijet, doveo je Brazil do finala, ali u finalu nije igrao protiv Francuske zbog bolesti i Francuska je osvojila pokal na domaćem terenu. Plijenio je pažnju driblingom, ali i kopačkama, poznatim Mercurial modelom koji je tada htio imati svaki klinac. E sada su ti klinci odrasli i imaju svoje plaće i svoje kredite pa će neki od njih si i ostvariti taj san u malo drukčijem obliku – Air Max 270 s Mercurial bojama iz Francuske.

air max 270 r2

air max 270 r1

Osim tog, Nike je izbacio još 4 colorwaya koji pozadinsku priču vuku sa Svjetskih prvenstava. Nama je uvjerljivo najdraži model kojem na pulltabu (ona “špagica” na peti) piše 2006! Klasične brazilske boje, s tim nema greške. Osim ako obučeš traperice na to, brate, e onda ne zaslužuješ disati.

ronaldo brazil air max 270

Ako želiš vidjeti još boja novih Air Maxica ili pak želiš kopačke u Ronaldovim bojama – posjeti NikeID klikom OVDJE.

Komentiraj