Style

Povratak u 90.

Banner300


Powered by the past: Adidas Ozweego je sve što ti treba ove sezone

Piše , Objavljeno

Prvobitno nastale davne 1998. godine, adidas Ozweego su od prvog dana i release-a ostavile dubok trag u sneaker krugovima. Danas, 21 godinu kasnije, dizajneri svjetski priznatog brenda na savršen način spajaju njegovo nasljeđe i moderne svjetske trendove, redizajnom kultnog modela koji je obilježio trkački svijet. Dobro došli u Powered by the Pastpriču o adidas Ozweego tenisicama.

Redizajnirani adidas Ozweego modeli zadržali su siluetu po kojoj su postali prepoznatljivi. Dostupni u potpuno crnoj boji, kombinaciji različitih nijansi sivih, ali i crno-zelenih tonova, sadrže lagano i mekano punjenje potplata uz koje je udobnost neizostavna. Ali, to nisu jedini detalji koji izdvajaju nove adidas Ozweego tenisice.

adidas_ozweego2

Jasno izražena distinkcija između međupotplata i upečatljivog gornjišta izrađenog od najlona, Adiprene+ ojačanja na prednjem dijelu tenisica i Adiprene potplat – sve su to sportski elementi koji su zadržani na redizajnu i ovoga puta predstavljeni kroz futurističke motive, što tenisice čini savršenim izborom svih lifestyle kombinacija.

Adidas Ozweego nas ove sezone vraća u devedesete, pa i tvoj stil odijevanja treba biti usklađen sa njima. Teksas hlače, retro majice ili duksevi, tregeri – sve su to neizostavni odjevni komadi za savršen stil.

adidas_ozweego3

Složit ćemo se da je spoj retro i futurističkih motiva dobio potpuno novu dimenziju zahvaljujući adidas Ozweego tenisicama, a možeš ih pronaći u BUZZ trgovinama i online.

Sponzorirani članak

TAGOVIadidas adidas ozweego buzz tenisice