Style

gore

Banner300


Prve The Rockove tenisice za gym su rasprodane, evo i drugog modela koji će doživjeti istu sudbu

Piše , Objavljeno

Dwayne Johnson. The Rock. Jedna od omiljenijih faca na svijetu. Karizmatičan. Snažan. Zabavan. Iskren. Počeo kao igrač američkog nogometa, prešao među kečere, izgradio personu u borbi s velikim dečkima, a onda zakucao život i prešao na veliko platno.

Izvor: Universal

Tu nije stao, i dalje trenira kao zmaj (a jede kao dva zmaja), a poslovni portfolio mu raste svake sezone.

Ako želiš malo The Rock motivacije, možeš nositi i njegove slušalice, ali ono što najviše trebaš su dobar par tenisica za teretanu. Stabilne i prozračne, recept su za pobjedu. Ne, ne prodajemo ih ovom prilikom i naš džep neće dobiti ništa ako odlučite kupiti ove tenisice. Modeli drugih proizvođača nam idu na živce i mi zato treniramo u tenisicama za trčanje. Znamo, znamo, nije najmudrije zbog stabilizacije, pogotovo prilikom leg daya, ali što da radimo kada su nam gym tenisice iznimno ružne, a i prvi se The Rockov model nazvan Project Rock rasprodao gotovo odmah?

Zato ćemo stati u red za drugo izdanje pod imenom PR2. Under Armour suradnja je opet urodila plodom, estetski su savršene, a evo priča se i da su strukturalno vrhunske.

The Rock ih je predstavio na Instagramu – a eto, 2019. je, znamo da je to važna platforma in this day and age.

Krvavo narančaste, s Under Armour HOVR tehnologijom za veći povratak energije, anatomska čarapasta konstrukcija koja savršeno prianja uz stopalo, gornjište izrađeno od pletenog materijala koji se brzo suši i “kavez” za petu koji osigurava stabilnost kada pumpaš čučnjeve ili mrtvo dižeš.

the rock hovr under armour tenisice

the rock hovr under armour tenisice 2

The Rock does it again. Ako budeš u prilici kupiti ove šuze, učini to brzo jer druge prilike neće biti.

Cijena im je 140 dolara, što je sasvim pristojno za cijenu stabilnosti i napretka.

TAGOVIdwayne johnson fitness teretana the rock under armour zdravlje