Style

nostalgija nas pere

Banner300


Puma se vraća kroz vrijeme – opet ćemo moći nositi jedne od najboljih tenisica devedesetih

Piše , Objavljeno

Nije tajna da svijetom vladaju ružne tenisice. Još znane kao “dad shoes”. Glomazne, materijala i boja koje svakako podsjećaju na grozno razdoblje u povijesti stila – devedesete godine dvadesetog stoljeća. Naravno, bilo je i gorih desetljeća, ali devedesete volimo jer smo u njima bili klinci. Sve što doživi reizdanje u današnje vrijeme, ima nostalgičnu vrijednost i mi to želimo.

To je i razlog zašto nam trend ružnih tenisica nije nimalo čudan, to je razlog zbog kojeg smo kupovali sve što imalo smrdi na devedesete – čak i prije nego su ih počeli nositi svi. Da, mi smo ti OG hipsteri.

E za OG hipstere, tu je i OG par tenisica. PUMA izbacuje Prevail OG, retro model za trčanje iz devedesetih u kojima nećemo potrčati ni metra, model u koji je implementirana Pumina tehnologija Trinomic – Pumin odgovor na sve Airove i ABZORB-ove i kojekakve forice drugih brandova u devedesetima. U usporedbi s današnjim modernim tehnologijama koje apsorbiraju udarce, Trinomic je (pre)stara fora, ali nostalgija i taj logo na peti… pa drago nam je da je tu. Ionako ne želimo da izbace old-school tenisicu s novim tehnologijama – kao što je Adidas nakeljio Boost potplat na Superstar. Auf muke.

puma prevail og overkill 2

Tenisice izlaze 31. ožujka, na jednom od najboljih europskih sneakershopova – berlinskom OVERKILLu.

A ako želiš znati koje još ružne tenisice možeš kupiti ako nemaš za Balenciage ili Kanyeove Yeezyjice – pogledaj OVDJE.

TAGOVIold school prevail og puma sneakerhead tenisice

Komentiraj