Style

Banner300


Uz novu Adidas kolekciju, pokaži do čega ti je uistinu stalo – ali i koja ti je omiljena sportska zvijezda

Piše , Objavljeno

Adidas je nedavno predstavio novu kolekciju čiji je glavni komad VRCT jakna, klasična koledž jakna sa slovom na prsima. Nosiš ju prije treninga, nosiš ju poslije treninga, a ako želiš zadržati taj osjećaj akademske rekreacije i izvrsnosti – nećeš dirati prekrasno izvezeno slovo A koje znači… a naravno – adidas. Koledžice su inspirirane bomber jaknama i osim tenisica su nam vjerojatno omiljeni komad u garderobi. Ne patimo na hlače, ne patimo na košulje – samo nam daj znanja i fine odjeće.

ALI…

Jaknu možeš prilagoditi sebi uz patcheve i pokazati svijetu tko si uistinu i do čega ti je stalo. Različiti adidas sportaši su odlučili podijeliti sa svijetom ono što im je najvažnije. Uz pomoć njihovih ideja možeš ovu jaknu potpuno prilagoditi sebi, svojim vrijednostima, željama te estetskim težnjama.

Ako se pitaš što je najveća brada NBA-ja izabrala (sorry Vlade Divac) – možda te iznenadi da je James Harden izdvojio familiju jer je na terenu okrutan dok uništava sve pred sobom i izgleda kao da mu nije stalo do ničega.

adidas harden

Kad pogledaš otkud sam došao i gdje sam sada – isti su ljudi oko mene. To me gura svaki dan da budem bolji, zbog tog se budim svaki dan.

FAMILY na prsima, nije loše. Dijelimo entuzijazam jer nas familija definira, htjeli mi to ili ne.

Argentinska zvijezda Juventusa Paulo Dybala ponosno nosi patch na kojem piše Sacrifice. Kad si klinac ne kužiš da moraš puno toga žrtvovati, ali onda odrasteš i jasno ti je na čemu moraš poraditi ako želiš igrati nogomet za život.

adidas vcrt

Osim truda i rada, koji su također važni, postoje ključna vremena u kojima moraš izabrati između nekoliko stvari, a ja sam uvijek birao nogomet. Kad sam bio kinac, prijatelji su počeli izlaziti, išli su u klubove te na rođendane, a ja sam oduvijek znao da mi je san igrati nogomet.

Grčki tenisač Stefanos Tsitsipas nosi FAITH jer vjeruje u svoje snove da postane prvak, dok se bivši svjetski prvak u plivanju Ning Zetao ne boji ponosno nositi BRAVE na prsima s obzirom da se redovito zauzima za ono u što vjeruje.

Ako želiš upoznati sportaše i vidjeti do čega im je stalo, moraš pogledati ovaj jednostavan i iskren video.

Ovo nisu svi sportaši i ima ih još, a Adidas je pokazao da cijeni svako tržište pa je tako i za područje Bliskog istoka uzeo tamošnje sportske zvijezde i izdao posebnu kolekciju bedževa baš za to područje, na njihovom vlastitom pismu.

Jedinstvena VRCT jakna dostupna je u Sport Vision trgovinama i na Sport Vision webu, a pronađite ju OVDJE!

PR objava