Gadgeti

Banner300


Commodore XX

Nakon potpunog nestanka s tržišta u devedesetim godinama, na velika se vrata vraća legendarni brand u svijetu računala. Commodore je promijenio filozofiju poslovanja.

Piše , Objavljeno

Umjesto proizvođača hardvera, Commodore danas sve ulaže u posebno dizajnirana C-Kin kućišta i u njih umeće hardver drugih proizvođača. Računala su namijenjena uglavnom gejmerima, dakle, najzahtjevnijim korisnicima.

Personalizirana kućišta - commodore xx

Personalizirana kućišta – commodore xx

Računala su odlično opremljena, i prilično impresivnih specifikacija. Zaista nude sve što čak i najzagriženiji gejmer može poželjeti. Cijela serija opremom opravdava cijenu koja kreće od deset tisuća kuna za osnovni G model. Najsnažniji XX baziran je na Core 2 Extreme QuadCore 3Hz QX6850 procesoru, za grafiku se brine NVIDIA GeForce 8800 Ultra 768MB SLI grafička kartica. Dva hard diska od 150GB (1000RPM) i četiri GB radne memorije (1066MHz) osiguravaju puno prostora za ugodan rad Viste Ultimate. Za zvuk se brine Blaster X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Pro zvučna kartice.

Kućište se može peronalizirati po želji kupca, krasi ga odlična zvučna izolacija, dva osvijetljena ventilatora hladnjaka, a kao posebna poslastica ističe se predinstalirani emulator uz koji stiže 50 klasičnih Commodore 64 igara. Da će sve uredno šljakati jamči dvije godine garancije.

Cijena? Prava sitnica – 29 tisuća kuna!

TAGOVIcommodore gejming računalo

Komentiraj