Gadgeti

Banner300


Džepni alkotester

U nas vrlo popularni zakon od 0,0 dopuštenih promila alkohola u krvi, doveo je do popularizacije i nekih priručnih gadgeta. Ovaj džepni alkotester je svakako jedna od njih, jer će vam vjerojatno zatrebati češće nego reflektirajući prsluk.

Piše , Objavljeno

Pa ako vam se zalomila koja čašica više, a baš morate negdje voziti, ovaj priručna naprava će vam dati do znanja s čim tu večer možete računati ako, na vašu nesreću, naletite na čuvare reda i zakona.

Dovoljno je da svoj osobni alkotester opremite s dvije AA baterije i možete se sami testirati prije nego to policija učini. Dovoljno je samo pet sekundi neprekidnog puhanja i dobit ćete točnu sliku svojeg alkoholnog daha s mogućnošću pogreške manjom od 5%. Čak i ako vam je vid toliko zamagljen da ne možete očitati vrijednosti sa svojega alkotestera, tu su dva LED signalizatora. Žuto svjetlo će vas obavijestiti o tome da imate alkohola u dahu, ali manje od 0,5 promila, a ako se upali crveno svjetlo, to će vam biti znak da ste prešli i tu granicu.

Osim što vam nudi mogućnost provjere daha, na ovoj spravici je ugrađen i sat, koji će vam osim prikaza točnog vremena moći i odbrojavati preporučeno vrijeme koje bi trebalo proći prije nego vas alkoholni dah napusti.

Ako ne vjerujete sebi, kad je riječ o alkoholu i vožnji, onda vjerujte stroju, jer ovaj će vas opskrbiti važnom informacijom, a sve to za cijenu od samo 10-ak dolara. Izvor.

TAGOVIalkohol tester

Komentiraj