Gadgeti

Banner300


Haiera Ibiza Rhapsody

Jedan od najkompletnijih novih media playera dolazi iz američke podružnice Haiera pod imenom Ibiza Rhapsody. Budući da je Haier jedan od najvećih svjetskih proizvođača hladnjaka i mikrovalnih pećnica, ovaj izlet u multimedijske vode je bio neočekivan, ali je ugodno iznenadio.

Piše , Objavljeno

Haier ibiza rhapsody

Haier ibiza rhapsody

Iako mu dimenzije od 104 x 61 x 12 mm nisu baš minijaturne, ovaj svestrani media player to opravdava mnoštvom funkcija koje skriva ispod maske. Sve što se moglo vidjeti na njegovim puno popularnijim prethodnicima Ipodu i Zuneu, moći će se pronaći i ovdje.

Osim podrške za AAC, MP3, WAW, WMA i DRM, što predstavlja standard u svijetu MP3 playera, Ibiza Rhapsody će poslužiti i kao preglednik slika u JPEG i PNG formatu, te preglednik video zapisa u formatu MPEG4 i WMV.

I najzahtjevnije trebalo bi zadovoljiti 30 GB hard diska, a 2,5 inčni ekran rezolucije 320 x 240 pixela će omogućiti ugodno pregledavanje video zapisa. Slušalice koje s njim dolaze pružaju prilično kvalitetan zvuk, a postoji i mogućnost njihovog bežičnog spajanja putem Bluetootha. Spajanje na računalo riješeno je putem USB-a, a za one koji planiraju na njega stavljati isključivo legalno downloadane stvari tu je i mogućnost bežičnog downloada putem ugrađenog Wi-Fi-a s kojim ćete moći neograničeno skidati glazbu po povlaštenim cijenama sRhapsodya. Povlasticu za download dobivate samom kupnjom ovoga uređaja. Najugodnija iznenađenje kod ovog uređaja je touch pad koji će uvelike pojednostaviti navigaciju kroz sadržaje koje čuvate na svom ljubimcu.

Ibiza Rhapsody može se kupiti putem web prodaje po cijeni od 300 dolara, što je jedina zamjerka koju mu možemo pronaći, jer što god nudio ipak se očekivala nešto niža cijena, a za one kojima 30Gb memorije previše (ako takvih uopće ima), u ponudi su i oslabljene verzije od 4 i 8 GB po cijenama od 230 – 250 dolara.

KARAKTERISTIKE

Dimenzije: 104 x 61 x 12 mm
Težina: 140 g
Ekran: 2.5”, 320 x 240 pixela
Podržani formati: AAC, MP3, WAW, WMA, DRM, JPEG, PNG, MPEG4 i WMV
Posebnosti: touch pad, radio, Bluetooth, Wi-Fi

TAGOVIhaiera ibiza rhapsody mp3 player

Komentiraj