Gadgeti

Banner300


iPod nano

Ako vam mp3 player nije dovoljan jer želite gledati video i igrati igrice i biti jako cool, model koji će vam odmah svi predložiti je jasno iPod nano.

Piše , Objavljeno

UPDATE:Predstavljen je novi iPod nano >>

Novageneracija nudi vam kvalitetan ekran dijagonale od dva inča, 65 posto svjetlijiod prethodnog modela i rezolucije 340×240. Iza njega se krije 24-satna audio i5-satna video zabavu sve to podržano od strane baterije koju navodno nećetemorati puniti niti jednom u tom periodu. Specifikacije su naravno izrešetaneonim famoznim zvjezdicama koje kažu da to sve ovisi o petsto faktora.

Kakoizgleda koji album reći će vam “Cover Flow” sučelje a za lakšukontrolu sadržaja tu je “Click Wheel”. Kada vam sve to dosadi bacitese na tri igrice koje dolaze sa njim. Jedna od njih je solitaire. Zar to nijemoglo malo mašovitije?

Osimzabavnih mogućnosti spomenimo i dizajn. Kućište je izrađeno od aluminija ipoliranog nehrđajućeg čelika i dolazi u čak pet novih boja, srebrnoj, crnoj,plavoj, zelenoj i crvenoj.

Cijenaće ovisiti o vašim apetitima za memorijom i izgledom kućišta, a u Americi sekreću ovako nekako. Za onaj srebrni od 4 gigabajta pljunut ćete 150 dolara, aza onaj srebrni, crni, plavi, zeleni ili crveni od 8 gigabajta to će biti oko200 baksa. U Hrvatskoj morate izdvojiti od 1300 kuna naviše.

TAGOVIapple iPod iPod nano mp3

Komentiraj