Gadgeti

Banner300


MS MP410 Sensation

MS Industrial je firma iz koje nam rijetko stižu top proizvodi, ali već su godinama prisutni i osvajaju niskim cijenama. Iako su poznatiji kao proizvođači periferne kompjuterske opreme, nije nikakav novost da iz njihove radionice izađe i kakva stvarčica koja nije diretno povezana s računalom.

Piše , Objavljeno

MS mp410 sensation

MS mp410 sensation

Takva je situacija i s njihovim najnovijim MP4 playerom MP410 Sensation. Ovaj model nije nešto što će vas zadiviti svojim dizajnom jer izgleda kao neki stariji model mobitela, niti će na polju funkcionalnosti donijeti nešto novo, jer sadrži samo one osnovne funkcije koje bi jedan audio player trebao imati, ali vas zato nakon kupnje neće ostaviti praznih džepova.

Uređaj dolazi u dvije inačice koje se razlikuju samo po količini memorije, a dostupni su u kapacitetima od 1 ili 2 GB. Osim podrške za MP3 i MP4 format, ovaj player će reproducirati i WMA i WAV formate koje ćete na njega prebaciti putem USB utora. Tu je i podrška za pregled slika u JPG formatu na 2 inčnom TFT zaslonu u 260k boja, a može poslužiti i kao radio prijemnik ili radio odašiljač.

MS mp410 sensation

MS mp410 sensation

Memorija je skromnih razmjera, ali ako zatreba, na nju ćete moći snimiti i radio program ili upotrijebiti ovaj uređaj kao diktafon. Kvaliteta zvuka i slušalica se ne može mjeriti s playerima koji koštaju i pet puta više, ali ako se usporedi sa sličnim uređajima srednje i niže kategorije onda je zvuk čak i zavidne kvalitete. Zamjerka se može staviti jedino na nepraktične tipke, koje su u ravnini s površinom playera, a dosta su tvrde pa se zna dogoditi da stisnuti koju od njih i nije tako lako.

S ovim MS-ovim uređajem možda nećete dobiti player o kakvom ste samo sanjali, ali ćete dobiti sasvim dovoljan izvor priručne zabave po cijeni od 350 kuna ili 50 kuna više za model s 2 GB memorije. Po tim cijenama ga možete pronaći kod više domaćih ponuđača. Podržani formati možda će izgledati skromno u usporedbi s konkurentskim modelima, ali za sve one formate koje ćete stvarno i koristiti imat ćete podršku.

KARAKTERISTIKE

Ekran: 2”, 260k
Podržani formati: MP3, MP4, WMA, WAV, JPG, BMP TXT
Kapacitet: 1 ili 2 GB
Ostalo: FM radio prijemnik i odašiljač, snimanje glasa i radija
Trajanje baterije: 6-8 sati rada
Cijena:350 kuna (400 za model od 2GB)

TAGOVImp4 ms industrial player

Komentiraj