Gadgeti

samo ljubav

Banner300


Najbolja vjenčanja pretvorena u filmske priče

Piše , Objavljeno

Ako ste gledali Vuka s Wall Streeta, onda znate da je Jordan Belfort radio najbolje zabave dok ste još vjerojatno bili u pelenama. Na YouTubeu čak postoji i snimka njegovog vjenčanja koju je tada radio jedan od najbolje plaćenih studija vjenčanja. I da, danas ta snimka izgleda lošije nego da ste ju vi snimali s Nokijom 3310.

.

Kamere su do te mjere napredovale da klinci snimaju filmske priče s mobitelima. Čak i domaće svadbe više nisu dosadni-trosatni DVD-ovi koje bi ako već morate gledati, najradije prevrtavali čitavo vrijeme. Vjenčanja sve više nalikuju na filmove s pravom pričom koja traje 15 do 20 minuta i koja izgleda kao da je vaša sudjeda filmska glumica, a uz to dobijete i video trailer od par minuta koji prikazuje sve najbolje trenutke.

Statistike kažu da u Hrvatskoj godišnje ima oko deset tisuća vjenčanja. Najviše ćete morati izdvojiti za salu, vjenčanicu, a onda dolazi fotograf, snimatelj, cvijeće i slično. Od svega navedenog, snimke će vam jedine ostati trajne pa se isplati uložiti u njih.

I ne tvrdimo da si možete priuštiti Hollywoodsku ekipu za svoju svadbu, ali naletili smo na jedan studio koji je specijaliziran baš za takve «Filmske priče». Ekipa iz Wedding House-a tvrdi da znaju kako isplanirati filmsku priču a da ih pritom na vjenčanju niti ne primijetite. I po primjerima poput ovog, čini se da ih čeka sjajna budućnost.

Monika i Hrvoje [by Wedding house] from Wedding house on Vimeo.

Komentiraj