Gadgeti

Banner300


Passive Technologies LifeStation media centar

Za britansku firmu Passive Technologies nismo baš imali prilike čuti niti se bliže upoznati s njihovim proizvodima, ali ako se na tržištu budu predstavljali s proizvodima kao što je njihov najnoviji media centar LifeStation, to će se jako brzo promijeniti.

Piše , Objavljeno

Već na prvi pogled na crno-sivo aluminijsko kućište, dovoljno diskretnog, a opet modernog dizajna, jasno je da se radi o ozbiljnoj stvari. No, ova stvarčica nije tu da bi bila samo ukras, jer se radi o combo HD DVD/Blu-ray playeru koji skriva 1,5 TB (terabajta) velik hard disk na koji ćete moći snimati ne samo televizijski program već i sadržaje direktno s DVD medija.

samo neke karakteristike

samo neke karakteristike

Cijeli sustav je pogonjen Microsoftovom Vistom i ima punu podršku za 1080p sliku i 5.1 zvuk. Nije potrebno posebno ni napominjati da je tu puna podrška za sve moguće audio formate pa će biti vrlo lako napraviti i pravu glazbenu kolekciju zbog ogromne količine memorije s kojom ovaj uređaj raspolaže.

Tu je i podrška za veliki broj formata slike tako da ćete moći napraviti i slide show s glazbenom pozadinom. Snimanje i manipulacija (poput pauziranja i premotavanja) televizijskim programom su jedna od standardnih usluga na ovom tipu uređaja, ali zahvaljujući mogućnosti spajanja na Internet, na ovaj uređaj ćete moći i downloadati filmove.

Sve funkcije kojima ovaj uređaj raspolaže je teško i nabrojati, jer se radi o zaista kompletnom media centru zbog kojega se nećete morati dovoditi u dvojbu biste li odabrali HD DVD ili Blu-ray, a sam uređaj je još i nadogradiv. Passive Technologies još nije objavio cijenu, ali je sigurno da neće biti jeftin.

TAGOVIblu ray dvd hd media centar media recorder passive technologies

Komentiraj