Gadgeti

novo

Banner300


Po dizajnerske gramofone, zvučnike i opremu za party odsad u – Ikeu? Ovo nismo očekivali

Piše , Objavljeno

Teenage Engineering je kompanija iza uspješnog i šarenog komada za produkciju glazbe nazvanog OP-1, ali osim toga se igraju sa svim što može proizvesti ili snimiti zvuk. Zbunio nas sponzorirani Instagram post u kojem su na fotki stajali predivno dizajnirani zvučnici – a iznad fotke ime korisničkog računa. Kad ono… IKEA. Odmah guglanje i traži što se događa…

Nakon što su iznenadili svijet i počeli proizvoditi i svoje bicikle, sada su prešli i na audiodoživljaje, minimalno dizajnirane s glasnim bojama. Klasična IKEA. Sviđa nam se ovo, eeej.

Suradnja s audiolaboratorijem Teenage Engineeringa je urodila plodom i izbacit će FREKVENS kolekciju. Ovo nije sponzorirani članak (kad bi barem bio i kao kompenzaciju dobijemo dvadesetak zvučnika i gramofon za svakog člana redakcije), mi smo iskreno entuzijastični oko ove suradnje.

Osim zvučnika, imat ćemo i gramofone (nadamo se s direktnim pogonom, ništa belt-drive), električne gitare, osvjetljenje za partyje i skoro sve što treba da pripremimo party “na divlje”.

U FREKVENS kolekciji smo željeli tehnologiju koju može svatko koristiti, to nam je bio najveći izazov, savršena ravnozeža između tehnologije i jednostavnosti.

Nažalost – kolekcija će biti dostupna tek u veljači 2019. godine i pitanje je što će nam dotad ova dva branda skuhati zajedno.

Ako želite znati više, posjetite IKEA Today.

TAGOVIglazba IKEA teenage engineering

Komentiraj