Gadgeti

Banner300


Porsche Audio System

Ako na nekom proizvodu vidite Porscheov potpis, već možete znati s čim imate posla. Bio to automobil ili bilo što drugo, kvaliteta i originalnost su zajamčeni.

Piše , Objavljeno

Ne tako davno Porsche Design se bacio na dizajniranje i proizvodnju raznih stvarčica kojima će uveseljavati one ekstremno dubokog džepa. Već smo vam imali prilike predstaviti mobitel kakav bi svatko mogao poželjeti, sanjke za klince iz elite i hladnjak uz kojega vam je osigurana samo najkvalitetnija kapljica, a najnovija stvarčica koja dolazi iz njihove radionice je jedinstveni Sound System.

porsche audio system

porsche audio system

Sound System u ovom slučaju predstavlja ime, a ne opis proizvoda, jer se radi o radio prijamniku, a ne o uređaju koji će vam dati sve poznate mogućnosti manipulacije zvukom i podrške za stotine raznih formata. No kako iz Porschea ništa nije obično, tako ni ovo nije običan radio.

Dizajn je na samom vrhuncu, što je bilo i očekivano. Kućište je izrađeno od brušenog crnog aluminija s tri zvučnika od kojih svaki u dijagonali ima 3 inča, a tamo gdje bi bilo mjesto za četvrti, postavljen je diskretni LED display u žutoj boji prekriven crnim akrilnim staklom, kao i cijela prednja stranica.

Nema nikakvih nepotrebnih dugmića ni prekidača, samo tri kotačića za glasnoću, pretragu stanica i za odabir izvora glazbe koji se nalaze na rubovima zvučnika, dok će se svime ostalim upravljati putem daljinca koji po dizajnu slijedi cijeli uređaj. Za dizajn bi se moglo reći da je pomalo retro, ali je prije bezvremenski, jer proizvod ovog izgleda će uvijek izgledati dobro i u skladu s vremenom.

daljinac

daljinac

Osim zvučnika na prednjoj strani, na stražnjoj se nalazi 3” subwoofer koji će pridonijeti kvaliteti i čistoći zvuka, ali najviše njezinoj glasnoći, pa će ovaj radio biti dovoljan i za ozvučenje prostorija većih dimenzija. Ako baš niste neki fan radio programa, a ipak želite da vam ovako nešto krasi dom, tu je pokraj ulaza za slušalice i 3,5 mm jack ulaz za eksterne uređaje, preko kojega ćete moći na ovaj radio spojiti MP3 player i uživati u omiljenim notama.

Gdje ga se može kupiti još nismo pronašli, ali cijena mu je 800 dolara, pa iako djeluje kao preskupo za AM/FM radio, ovdje ipak osim samog proizvoda plaćate i ime i kvalitetu.

TAGOVIaudio system porsche radio

Komentiraj