Gadgeti

Banner300


Sennheiser RS120 – bežične slušalice

Tko još voli razvlačiti žice po cijelom stanu samo da bi si ugodio dok leži u krevetu. Jedna od uskovezanih problematičnih kategorija je slušanje zvuka na slušalicama, a ne zvučnicima.

Piše , Objavljeno

Oni koji omiljene tonove radije slušaju tako zapravo si i ne bi trebali pretjerano komplicirati život sa žicama. Ubodite bežične slušalice, ugodno se zavalite u svoj brlog ili se slobodno krećite po stanu bez da se itko spotiče o vaše kilometarske žice. Ne može jednostavnije.

Sennheiser rs120

Sennheiser rs120

Predstavljamo vam Sennheiser RS120 bežične slušalice koje su sasvim solidno rješenje za one kojima je hladno za uši i vole intimnije druženje sa zvukom. Iznimno su udobne i sa tek nešto više od 200 grama ne može se reći ni da su teške. Vrlo velika stvar je da se mogu podičiti i odličnom kvalitetom zvuka ali ipak imaju i mali nedostatak, a to je piskutavost koja pri velikoj glasnoći može zakomplicirati doživljaj zvuka. Za one kojima ipak i najmanja deformacija čini štetu u doživljaju preporuča se nešto iz skuplje kategorije. Podešavanje glasnoće ugrađeno je u desnu slušalicu a posebnost je i mogućnost finog ugađanja prijema.

Zbog jako dobrih ocjena koje su čak bile bolje od nekih slušalica iz višeg razreda, cijena od četiristotinjak kuna i nije tako pretjerana. Ima na Amazonu.

TAGOVIbežično Sennheiser slušalice

Komentiraj