Gadgeti

Banner300


Sharp LC-32GP3U

Gejmerska populacija je vjerojatno najpopularnija među proizvođačima raznih tehnikalija, najviše zbog toga što ne štedi ni vremena ni novca za svoj omiljeni hobi. U Sharpu su to prepoznali, pa kad već na tržište na izbacuju igraće konzole, izbacili su LCD HDTV.

Piše , Objavljeno

Napravljen je prvenstveno za gejmere, ali će zbog svojih osobina moći dobro poslužiti i u svakom običnom kućanstvu.

Sharp lc-32gp3u

Sharp lc-32gp3u

Prva stvar koja se zamjećuje na njihovom najnovijem modelu LC-32GP3U je moderan, a opet diskretan dizajn. Zvučnici strateški smješteni s donje strane ekrana kako bi dali bolju zvučnu kulisu za sve one koji namjeravaju na ovaj TV spajati XBox ili PS3, dok za Wii korisnike ovako nešto neće biti potrebno jer igre koje oni imaju u ponudi nisu dorasle ovakvom TV-u ni grafički ni zvučno.

Budući da su za dizajna ovog modela mislili na gejmere, tu su posebne funkcije:VyperDrive za skraćivanje vremena laga kod spajanja konzola i učitavanja igara i GameMode funkcija koja će prilagoditi kvalitetu i oštrinu slike vašoj igri.

Uz 32 inčni ekran dolaze i 3 HDMI inputa koji su kompatibilni sa Blue-Ray signalom. Podržana rezolucija je 1920 x 1080, a kontrast od 10000:1 će sliku učiniti dovoljno detaljnom da vam ni u najmračnijim scenama ne promakne niti jedan detalj. Vrijeme odaziva od samo 6ms bi trebalo pružiti vrlo glatku izmjenu scena što će svakako znati cijeniti ljubitelji brzih pucačina, a kut gledanja od 176 stupnjeva bi trebao zadovoljiti i one najzahtjevnije. Spajanje na PC također neće biti problematično zbog ugrađenog 15 pinskog d-sub terminala.

LC-32GP3U je izašao na tržište početkom prosinca i trenutno predstavlja sam vrh ponude za najzagriženije gejmere, a dobavljiv je u crnoj, bijeloj i crvenoj boji, po cijeni od 1600 dolara.

TAGOVIgejming hd lcd sharp tv

Komentiraj