Gadgeti

Banner300


Zelco Outi – slušalice koje tresu cijelo tijelo

Sama ideja da se umjesto zraka, za širenje zvučnih valova upotrijebi ljudsko tijelo nije nikakva novost, ali je svakako novost ako to primijenite na minijaturnim slušalicama za svoj MP3 player i pustite da vam zvučni valovi vibriraju kroz cijelo tijelo dok ste u pokretu.

Piše , Objavljeno

Zelco outi

Zelco outi

Slušalice pod imenom Outi dolaze iz američkog Zelca i teško da će vam zbog glasnoće moći oštetiti sluh, iz jednog jednostavnog razloga, zato što slušna strana dolazi sa stražnje strane vašeg uha i glazbu vam šalje putem vibracija preko ušne školjke, a ne standardnim putem (valovima usmjerenim prema vašem bubnjiću).

Na prvi pogled, ove slušalice zbog inovativnosti čak djeluju i zanimljivo i korisno, ali ako se uzme u obzir da će ljudi oko vas glazbu ipak čuti bolje od vas samih, funkcionalnost im naglo opada. Privlačne i dalje mogu biti jedino ako vas privlači činjenica da ćete basove osjetiti ne samo u uhu nego kroz cijelo tijelo.

S ovim slušalicama stvarno možete osjetiti ritam, pa ako ih želite, možete ih naručiti direktno od proizvođača za 110 dolara.

TAGOVIslušalice zelco

Komentiraj