Tech i Web

Banner300


Gadgetizam zamagljenog vida

Budući da je kultura alkoholiziranja vrlo raširena među pukom, to su prepoznali i proizvođači gadgeta i napravili pregršt stvari koje bi vaše alkoholne avanture trebale učiniti zanimljivijima i uvelike ih olakšati

Piše , Objavljeno

Budući da je kultura alkoholiziranja vrlo raširena među pukom, to su prepoznali i proizvođači gadgeta i napravili pregršt stvari koje bi vaše alkoholne avanture trebale učiniti zanimljivijima i uvelike ih olakšati. Za vas smo pronašli sve ono što je potrebno svakom cugeru amateru, profesionalnom alkoholičaru i radnom čovjeku.

LightShow za cugu

Sigurno ste primijetili da vaša kolekcija žeste koju ste sastavili od vechie, loze i pelinkovca ne izgleda nimalo spektakularno, ali tome je došao kraj.

Koliko god neatraktivnu cugu imali, dovoljno je da odbacite originalni čep i zamijenite ga ovim svjetlećim čudom koje će u trenutku osvijetliti vaše napitke bojama koje sami odaberete i pretvoriti ih u egzotična pića (bar na prvi pogled), a vas u fancy drinkera. Osim što ćete zavarati sami sebe, s ovim čepovima dobit ćete i poštovanje svakoga tko zna cijeniti dobro osvijetljenu cugu.

Limenkognječilačka žaba

Nakon svake odgledane utakmice ili nečega drugog što će vam poslužiti kao isprika za okupljanje s ekipom i cuganje ponedjeljkom, uvijek se dogodi da ekipa ode, a vi ostanete s hrpetinom limenki razbacanih po svom životnom prostoru. Na scenu stupa žaba.

Ne samo da će svaku limenku svesti na najmanje moguće dimenzije i tako vam olakšati odlaganje otpada, već će potaknuti i sudionike okupljanja da ju koriste nakon svake ispražnjene limenke i tako si priušte sate zabave.

Spin ‘n’ shot

Uvijek su vas privlačila svjetla casina, ali nikada niste imali sreće s kockicama i kuglicama ili su vas jednostavno iz casina izbacili zbog prekomjernog pijanstva pa sada vučete za sobom strašnu fobiju od tog nemilog događaja.

Vaš kockarski život može se ponovno vratiti, sve što vam je potrebno je Spin ‘n’ shot. Jednostavno napunite priložene čašice cugom po izboru i zaigrajte rulet s istomišljenicima. Sigurno nećete izgubiti veće količine novca, ali ćete možda izgubiti poneko sjećanje na playersku večer.

Vodka s češnjakom

Za sve one koji su uvijek osjećali strah u kostima dok su se u lokalnoj krčmi sa svojom vjernom ekipom lovaca na vampire opuštali prije nego započne veliki lov na beštije, pojavilo se nešto što će im sačuvati ne samo glave nego i grla.

Vodka s okusom i mirisom češnjaka, uspješno će od vas odbiti svaki pokušaj napada razularenih vampira, a još će vas i opskrbiti dovoljnom dozom vitamina i magnezija kako bi vas zaštitila od prehlade. Dakle, napunite spremnik srebrnim metcima, zgrabite kolac u ruke, strusite nekoliko ovih vodki s aromom popularnog povrća i spremni ste za lov.

Bolnički alkodozer

Ako ste se ikada osjećali bolesno nakon cijelonoćnih alkoholnih avantura, odredite sami svoju terapiju. Ako je istina da se klin klinom izbija, ovaj dozer je upravo ono što vam treba za morning after.

Bocu ćete jednostavno napuniti alkoholom po želji, a priloženom cijevi moći ćete odrediti pravu jutarnju dozu vašeg omiljenog medikamenta. Ne samo da možete dozirati u čašu, već možete pustiti da vam lagano kaplje ravno u grlo. Ova spravica nije namijenjena za intravenoznu upotrebu.

Pivski stomak – vinska dojka

Ako niste ponosni nositelj istoga, ova naprava će od vas konačno napraviti pravog muškarca. Pivski stomak, i to doslovno pivski stomak, ćete vrlo lako napuniti omiljenim napitkom, pospremiti ga ispod odjeće i bezbrižno cuclati gdje god se pojavite. U njega stane oko 2 litre piva, a napravljen je od materijala koji će ga održati hladnim.

Za dame je tu vinski grudnjak. Radi na istom principu kao i pivski stomak, a budući da je riječ o grudnjaku, nakon punjenja (do 1 litre) dat će vašim grudima onaj pravi oblik i veličinu. Svaka ponosna nositeljica ovog grudnjaka će ne samo biti opskrbljena s dovoljno cuge nego će vjerojatno dobiti i na popularnosti kod zadivljenih promatrača.

Pivski pojas

Ovaj pojas je nezamjenjiv svakom građevinarcu koji se vještinom lemura penje po skelama i krovovima. Koliko vam se samo puta dogodilo da su vam ruke pune alata i da nemate mjesto za pivo koje je neophodno prilikom izvođenja građevinskog posla.

Sada se više ne morate brinuti oko toga koji dio alata nećete ponijeti kako bi mogli zgrabiti i pokoje pivo, jer je tu pivski pojas pomoću kojega ćete uz sebe uvijek imati po šest piva, a ruke će vam biti slobodne za obavljanje posla.

Star Wars bar set

Budući da ste nepopravljivi Star Wars fan, ne želite se odvajati od omiljenih likova ni u trenutcima alkoholiziranja. Više ni ne morate, već možete spojiti svoje dvije ljubavi u jednu veliku alkoholnu paradu.

To ne znači da ćete se napiti s Darth Vaderom, već ćete njime otvarati butelje, Yoda će vam pomoći da ih začepite, C3PO će rezati foliju oko čepova, a R2-D2 će uskočiti svaki put kada zatreba otvoriti pivsku bocu.

TAGOVIalkohol gadgeti

Komentiraj