Tech i Web

Banner300


HTC Touch Cruise

Vjerojatno se niste puno susretali s HTC modelima, ali sve nam se čini da ubuduće sigurno hoćete. Eh, ovo su pametni telefoni!

Piše , Objavljeno

HTC Touch Cruise

HTC Touch Cruise

HTC je mlada firma specijalizirala se za proizvodnju smartphone i PDA uređaja i posljednjih godina je na tržište lansirala više inovacija od već etabliranih predstavnika u mobilnoj telefoniji. Vrijeme je da se upoznate s njihovom ponudom, jer očito je pitanje trenutka kada će se njihovi uređaji postati učestala pojava i na našim policama.

Ono što THC nudi najbolje će vam predstaviti njihov posljednji izdanak Touch Cruise.

Ovo je već treći predstavnik njihove touch serije, a prvi koji bi smo mogli nazvati i više nego kompletnim, jer sadrži baš sve što bi vam moglo zatrebati, a da je opet zapakirano u prilično malo i fancy kućište.

Iako izgleda kao običan mobitel, ovaj telefončić je zamišljen kao PDA uređaj, jer osim što pruža standardne usluge koje nalazite kod svakog drugog telefona, daje mogućnost vrlo lake navigacije zbog inovativne TouchFlo tehnologije (koju je uostalom HTC i patentirao), koja će omogućiti vrlo lako scroolanje, a samim tim uvelike olakšati navigaciju Internet stranicama, dokumentima i svim ostalim sadržajima koje držite na njemu. Sve to bi trebalo biti i dodatno olakšano jednostavnošću Windows Mobile 6.0 Professional OS-a koji je ugrađen u njega.

Uređaj je opremljen 128 MB interne memorije i microSD utorom, radio, MP3 / AAC / AAC+ / WMA / WAV / AMR-NB player je već standardna oprema, naravno, tu je i HSDPA za brzine do 3,6 Mbps, Bluetooth i miniUSB kojim ćete ga vrlo lako povezati s bilo kojim drugim uređajem. Kamera od 3,2 MP je sasvim solidna, a tu je i sekundarna kamera za video pozive, no osim tih funkcija koje pružaju i konkurentski uređaji, ovaj dolazi i s ugrađenom GPS navigacijom za gotovo cijelu zapadnu Europu. Poprilično jaka baterija od 1350 mAh će vam omogućiti više od 7 sati neprekidnog korištenja, a sve je to zapakirano u dimenzije od 110 x 58 x 15,5 mm i 130 grama.

Cijena: Može ga se naručiti po cijeni od 530 eura.

TAGOVIhtc mobitel smartphone

Komentiraj