Internet

popularni dlakavci

Banner300


Ovih 10 kratkonogih prijatelja rastura na Instagramu, a da to ni ne zna!

Piše , Objavljeno

Iako bi nam ova lista bila još draža da se na njoj našlo nešto raznovrsnije društvo poput ježa Lionela, nimfa papagaja Jacka, praščića Hamleta, rakunice Pumpkin ili recimo ovog para majmunčića, ne možemo osporiti šarm All-Star životinjske farme s milijunskim sljedbeništvom. Čestitke ekipi, a mi idemo dalje vježbati svoj bolji profil.

10. Loki the Wolfdog
Ljubitelj svježeg zraka, niskih temperatura i NHL momčadi Colorado Avalanche. Najviše ga vesele vožnje u terencu i netaknuta priroda, a veliki je neprijatelj Netflix pretplate i pokvarenog klima uređaja. Nije glumio u Game of Thrones i puna mu je kapa tog pitanja.

9. Lil Bub Cat

Lijepa started from the bottom priča! Vlasnik Mike skupio ju je s ceste, a danas je iza nje PETA kampanja, skoro 2 milijuna followera na Instagramu, vlastiti webshop, pojavljivanje u mnogobrojnim emisijama i magazinima pa i vlastiti dokumentarac Lil Bub & Friendz! Cat-lebrity status zaradila iskrenošću i jezikom koji ne može držati za zubima. Najčešće doslovno.

8. Tuna Dog

Još jedno ostavljeno ružno pače koje se srećom ne preobrazi u labuda, ali vrhunski brandira vlastite facijalne ekspresije. Najpoznatiji zagriz Kalifornije i interneta.

Any weekend plans, Toons? Response: 👆

A post shared by Tuna {breed:chiweenie} (@tunameltsmyheart) on

7. Marnie the Dog

Iako ponekad izgleda preparirano ili makar duboko smrznuto, 16-godišnja Shih Tzu gospoja još se itekako drži. Karakteristično nakrivljena glava i isplaženi jezik blago odaju da su najbolje partije hvatanja loptice iza nje, ali Instagram profila ne bi se posramile ni trostruko mlađe kujice. Ne preračunavajte joj ni slučajno pseće godine u ljudske, nije pristojno!

Pancanks Day? Otay tank u

A post shared by Marnie The Dog (@marniethedog) on

6. Juniper Foxx

Sjevernoamerička crvena lisica lukavo se ušuljala u birano društvo pasa i mačaka. Njezine pustolovine kao što su skrivanje hrane, uništavanje čarapa ili prijateljske čajanke s drugim životinjama samo na Instagramu prati više od 2 milijuna ljudi.

“When nobody else was around, she always held me down” 💕

A post shared by J U N I P E R & F I G (@juniperfoxx) on

5. Grumpy Cat

Neizbježna internet persona. Meme inspiracija i prvo što vidite u ogledalu ponedjeljkom ujutro. Od svih ostvarenja vjerojatno je ipak najluđe postojanje TV filma Grumpy Cat’s Worst Christmas Ever, u kojem Grumpy Cat glas posuđuje Aubrey Plaza. Neloše za petogodišnju macu iz Arizone.

A post shared by Grumpy Cat (@realgrumpycat) on

4. Maru Taro the Shiba-Inu dog

Japanski zavodnik uvijek spreman za poziranje. Iza njega stoji odana vojska od 2,6 milijuna pratitelja, a popularnost pasmine eksplodirala je s Doge memeom 2013. Smiješni pas i šareni debilni tekst u Comic Sans fontu, dakle najčešće sve ono što čovjeku na internetu treba.

3. Doug the Pug

Internet legenda i samoprozvani kralj pop kulture. Vječno gladan, naboran i spreman za novu modnu kombinaciju. Doug je podigao mops život na potpuno novu razinu. Tako ste ovog simpatičnog bucka mogli vidjeti u spotu Katy Perry, u društvu Eda Sheerana i Justina Biebera, na Lollapaloozi, u vlastitoj knjizi… Ukratko, na svim onim mjestima na kojima sami niste bili jer ovaj pas živi puno bolje od vas.

“‪I refuse to give up my sleep‬” -Doug

A post shared by Doug The Pug (@itsdougthepug) on

2. Nala the Cat

Najpopularnija mačka Instagrama s 3,5 milijuna followera. Sve je započelo kad ju je vlasnica neplanirano udomila i napravila joj profil kako bi zabilježila Naline prve mjesece te ih podijelila s prijateljima i rodbinom. Ostalo je povijest i poprilična količina fotogeničnosti.

1. Jiff Pom

Apsolutni pobjednik Instagrama čije fotografije prati 8.2 milijuna followera! Suprotno uvriježenom mišljenju, nije riječ o plišanoj igrački, a popularnost ove urnebesne male pasmine teško da vam je mogla promaknuti posljednjih godina ukoliko ne živite u bačvi. Malac je naravno i na Facebooku, YouTubeu, Snapchatu, ima svoj merchandise, a uskoro vjerojatno izbacuje i mixtape na SoundCloudu. Jiff je dokaz da svaki pas stvarno ima svoj dan.

💗

A post shared by jiffpom 🐻 (@jiffpom) on

💗

A post shared by jiffpom 🐻 (@jiffpom) on

💗

A post shared by jiffpom 🐻 (@jiffpom) on

Autor: Bruno Pušić

TAGOVIdoug the pug grumpy cat Instagram jiff pom ljubimci

Komentiraj