Internet

Malo Google zabave

Banner300


Pretvori bilo koju web stranicu u interaktivni labirint

Piše , Objavljeno

Osim što se bave revolucionarizacijom kompletne IT tehnologije, Google nas ponekad razveseli i potpuno blesavim i nepotrebnim aplikacijama, koje nas ipak znaju dobrano zabaviti. Jedna od njih je i World Wide Maze.

idesh labirint

Idesh na dlanu

Sve što vam treba za ovu zabavnu igricu jest računalo, smartphone (premda vam tehnički ne treba niti smartphone, jer postoji i opcija igranja samo na računalu) i instalirani i sinkronizirani Google Chrome na oba uređaja.

Sljedeće što je potrebno jest otići na stranicu Google Chrome Experiment, gdje ćete, slijedeći upute i uz osnovno poznavanje tehnologije, moći izabrati način povezivanja uređaja, te na poslijetku izabrati i web stranicu, koja će se pretvoriti u interaktivni 3D labirint, prigodno nazvan World Wide Maze.

idesh maze seagal

Napokon, oči u oči sa Seagalom!

Ovisno o kompleksnosti same web stranice, i labirint će postajati sve teži i teži, s nekoliko nivoa, liftovima i zaprekama koje je potrebno preskočiti. Cilj je doći s jednog kraja mape na drugi, pritom skupljajući dragulje i pazeći da vam ne istekne vrijeme. Za ubiti par minuta dosade, dušu dalo!

idesh maze mapa

Nije da se hvalimo, ali Idesh! je opako kompleksna i teška mapa. Zato treba tu i tamo uzeti koju sekundu odmora…

 

TAGOVIChrome google igra smartphone World Wide Maze

Komentiraj