Internet

Hrvatski brandovi, ovo vam je prilika

Banner300


The Fat Jew uzima 6000 dolara za spominjanje vašeg branda na Instagramu

Mi s Idesha imamo svoje Instagram profile. Stavljamo svoje stare mačke, nove tenisice, poneki obrok koji smo sami smućkali - ali nitko nas ne plati za objavljeni sadržaj. Nažalost, mi nismo The Fat Jew.

Piše , Objavljeno

The Fat Jew je Instagram zvijezda, proizvođač rosé vina, autor knjiga i zvijezda televizijskih projekata za Amazon i Comedy Central. Prije nekoliko tjedana je postao i model. Naime, potpisao je ugovor s One Managementom koji predstavlja modele kao što su Bar Rafaeli, Claudia Schiffer i Karolina Kurkova.

Njegov Instagram je jedna velika zbirka memeova popraćenih duhovitim komentarima. Nekad se iskreno nasmijemo, a nekad smo seronje koji prigovaraju kako smo taj post već vidjeli negdje drugdje prije šest mjeseci. Kao da The Fat Jewa boli briga za nas i naše prigovore. Njegovih 5.4 milijuna korisnika ga pobožno prati, a u inervjuu s Financial Timesom je izjavio kako naplaćuje brandovima 6000 dolara (slovima ŠEST TISUĆA DOLARA!) da ih spomene na svom profilu. Izjavio je da bi mogao i zarađivati više, ali voli imati potpunu kreativnu kontrolu i da brandovi znaju da se on neće pokoriti njihovim idejama.

“Da, htio bih se prljavo obogatiti i kupiti neke egzotične životinje, ali samo ako će sadržaj ostati dobar”

Tako je za Bud Light pivo mogao ufotkati jednostavan selfač (jel’ se to tako danas kaže?), ali se ipak odlučio za malo drukčiju verziju. U kupaonici je ispijao nekoliko hladnih boca Bud Lighta dok mu je baka tetovirala prijatelja.

“Ajmo to napraviti zapravo, neka bude pamtljivo. Uzmem si vremena kako bi sranje bilo stvarno dobro. Volim davati.”

Iduće što će nam dati je knjiga nazvana “Money Pizza Respect”. Knjigu takvog naslova moramo imati na našim policama. Između 50 nijansi slanine i one još jedne knjige koju imamo.

TAGOVIdruštvene mreže fat jew Instagram novac reklamiranje

Komentiraj