Internet

nema više male ruke

Banner300


‘Tiny Trump’ je najnoviji meme koji nas uveseljava – možemo li ga prevesti kao ‘Štrumpf Trump’?

Piše , Objavljeno

Trump je sad napokon velik kao prosječni Štrumpf. Yes!

Internet nikad ne iznevjeri. Vladavina Trumpa je donijela dobro samo rednecksima i prodavačima oružja, a normalan narod trpi njegovu samovolju i neznanje. Potpisao je već zakone koji su zgrozili i Ameriku i svijet, a najgori i najapsurdniji je uvjerljivo onaj koji zabranjuje državljanima 9 islamskih zemalja. Zakon je toliko dobar i toliko se dobro provodi da je zakačio čak i Dwight Yorkea, legendarnog togoanskog nogometaša koji nije mogao ući u Ameriku zbog jednog iranskog pečata u putovnici, a u Iranu je bio manje od 24 sata i tamo je odigrao humanitarnu utakmicu. Da, svijet polako, ali sigurno gori i Dante se okreće u grobu jer mu je krivo što nije napisao da je put do pakla popločan glasanjem za Trumpa.

Smijeh je najbolji lijek (iako probajte to reći ljudima kojima je Trump ukinuo osnovno zdravstveno osiguranje) pa je tako Redditovac Lazyst napravio fotošopiranu fotku Trumpa s osiguranjem, a nije dugo trebalo da se i ostatak interneta nakači.

Eto, Trump više nema samo male ruke, sad je cijeli malen.

Jedva čekamo da Trump otkrije ove memeove, da počne kukat kao najveća kučka beba na Twitteru i da potpiše još neke zakone upitne kvalitete i moralne vrijednosti u inat internetu.

Make America Great Again? Brate, make yourself great prvo, onda ćemo dalje.

I made Trump 2 ft tall. It makes him look cute next to the secret service.

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

TAGOVIdonald trump internet meme trump

Komentiraj