Tech i Web

Banner300


iPhonemanija

Ako vam se i jedan od ponuđen proizvoda sviđa, vjerojatne imate simptome pošasti suvremenog svijeta.

Piše , Objavljeno

Od kada je civilizacije, od tada je i raznih pošasti. Imali smo tako kugu, male boginje, fudbalerke, italo-disco i još puno raznih napasti koje su znale izbezumiti ljude i natjerati ih da se ponašaju kao idioti (ili umiru po ulicama), a najnovija od njih je iPhonemanija.

Za iPhone svi znaju, super fancy mobitel koji je i puno više od toga. Da ima fanove diljem svijeta, također je poznato. Da pretvara ljude u manijakalne obožavatelje desetak centimetara velike napravice kojoj morate dirati ekran da bi radila, to tek postaje očito.
Budući da je Idesh! Magazin mjesto na kojem ćete pronaći najbizarnije stvari na okupu, prikupili smo za vas najbolje primjere (očito već postojeće) iPhonemanije koja sigurno zahvaća svijet. Ako uskoro uhvatite sami sebe kako kupujete ili proizvodite nešto od ovoga, nemojte reći da niste bili upozoreni.

LEGO iPhone

LEGO iPhone

LEGO iPhone

Od LEGO kockica je već napravljeno svašta, pa tako Danci čak imaju i LEGOLand u kojemu su izgradili cijele gradove od minijaturnih kockica. Malo mašte, nekoliko stotina raznobojnih kockica i voila… imate LEGO iPhone.
Sama ideja i ne djeluje toliko manijakalno, koliko neshvatljivo djeluje odluka proizvođača da ga prodaje po cijeni pravoga iPhona. 400 dolara i vaš je. Najgora vijest je ta da stvarno ima kupaca.

iPhone u umjetnosti

Umjetnost može biti bilo što. Duchampova ”fontana” je pisoar, Warholova najpoznatija djela su fotografije Campbel juhe, a umjetnička serija Petera Richardsona zove se “How to Draw the iPhone” .
Riječ je o obradi priručnika za slikanje ljudske anatomije iz 1929. gdje su gola ljudska tijela prekrivena iPhoneom. Djeluje vam morbidno? Možda sada, za nekoliko godina će se sigurno prodavati bolje od Warhola.

iPhone iz kućne radinosti

Uradi sam varijanta

Uradi sam varijanta

Svi vaši prijatelji već imaju iPhone, a vi si ga ne možete priuštiti. Jedna stvar vam je sigurna, apstinencija i to ne ona na koju ste se sami odlučili. Jasno je da ako ste jedini mužjak u čoporu bez iPhona ne morate ni očekivati da ćete uspješno snubiti ženke.
Zato treba uzeti stvar u svoje ruke i svim dostupnim sredstvima transformirati svoj lejm mobitel u nešto prihvatljivije. Ne radi kao iPhone, ali tako izgleda, sasvim dovoljno da vam prekine apstinenciju.

iPhone Pogo

iPhone Pogo

iPhone Pogo

Iako izgleda kao elektronska olovka, to sigurno nije, a bilo bi i potpuno nepotrebno kad iPhone već prepoznaje dodir prsta. iPhone Pogo je pomagalo koje će omogućiti i onima debelih prstiju da bez poteškoća koriste iPhone.
Do sada je postojala stroga selekcija, samo oni vitkih i tanašnih prstiju mogli su koristiti mobitele sa sićušnim tipkama, a oni koje je priroda podarila hrenovkama na dlanovima bili su osuđeni na stare modele koji su naličili telefonskim slušalicama.
Ovaj proizvod ruši tu prirodnu selekciju što je sramotno i neoprostivo, a uz sve to košta čak 25 dolara (za običan plastični štapić!?).

Phone Fingers

Phone Fingers

Phone Fingers

Iako ih reklamiraju kao pomagalo za sve touchscreen mobitele, ovi “prstni kondomi” su se pojavili baš nekako kad se pojavio i iPhone, pa je očito komu su namijenjeni. Reklamiraju se kao zaštita od mrlja koje bi vaši masni prsti mogli ostaviti na mobitelu i sigurna prevencija od ogrebotina.
Za masne prste je sasvim jasno, no ako prstima možete izgrebati ekran, vjerojatno vam je potrebnija manikura ili liječnička pomoć prije nego ove besmislene navlake za prste. Ako ih baš želite, set od 25 komada koštat će vas 7 eura.

Džepna iPhone vaga

iPhone vaga

iPhone vaga

Živite u Kolumbiji. Kruh svoj svagdašnji zarađujete prodajući kokain. Želite iPhone, ali u Kolumbiji ne možete kupiti iPhone. Naizgled bezizlazna situacija, ali ako već do iPhona ne možete, bar ostavite dojam da ga imate tako što ćete nabaviti ovu džepnu vagu koja sklopljena izgleda kao iPhone.
Ne samo da ćete izazvati divljenje i zavist među kolegama već će vam dobro doći i u poslu zbog preciznosti od 0,1 gram. Dilerski posao nakon pojave ove vage nikada više neće biti isti, jer je dobio onaj stil koji mu je trebao. Cijena, 53 dolara.

iPhone pasje odijelo

iPhas

iPhas

Psi ne žele nositi odjeću. To bi trebalo biti jasno svima onima koji se drznu odijevati svoje dlakave ljubimce i tako ih izvrgnuti ruglu pred ostalim pripadnicima pasjeg svijeta. To što psi ne bi odabrali mini dolčevite sigurno znači da se ne bi odabrali obući u Iphone kostim.
Ovo je sigurno jedna od najvećih idiotarija koje je ljudski um u stanju osmisliti, a potrebna je kao čir na dvanaesniku. One koji se usude ovako odjenuti psa, trebalo bi izjednačiti sa zlostavljačima i udaljiti iz civiliziranog društva.

iPhone tange

iPhone tange

iPhone tange

Na kraju jedna sitnica za pripadnice ljepšega spola i to one koje su nepravedno zanemarene, jer odabranik njihova srca već danima pipka samo svoj novi iPhone, a njih nikako. Ove tange su trendy, udobne, meke i dolaze u dvije boje, ali važnije od svega imaju strateški postavljenu sliku iPhona.
Netko je spomenuo touchscreen!? Svi dobro znaju što se radi s touchscreenom, a ako i za to budete morali davati dodatne upute, to će značiti samo jedno… vaš dragi je već podlegao pošasti koja prijeti svijetu – iPhonemaniji.

TAGOVIglupo iPhone

Komentiraj