Tech i Web

Procurili nacrti

Banner300


Je li ovo iPhone 5?

Prašina oko launcha iPada 2 nije se ni slegla… hm, budimo iskreni: nije se ni digla, ali vjerojatno baš zbog toga počelo se špekulirati o nasljedniku iPhonea 4.

Piše , Objavljeno

iPhone, brand koji nas je natjerao da rečenice započinjemo malim slovom, u svojoj četvrtoj inkarnaciji na tržištu je prisutan nešto manje od godine dana. ‘Ne popravljaj ako nije pokvareno’ nije uzrečica koje se u Appleu rado drže, dokazali su to preuranjenim izbacivanjem nove verzije iPada, pa sada svi očekuju nasljednika iPhonea 4. Špekulacije zasigurno barem dijelom proizlaze iz frustracije što novi Appleov tablet nije izazvao očekivano oduševljenje.

iPhone 5?

iPhone 5?


Nacrti iPhone 5 prikazuju uređaj koji se izgledom neće bitno ili uopće razlikovati od prethodnika, što je dobra odluka. Mediji špekuliraju o većem zaslonu, čime bi se iPhone 5 približio konkurenciji koja koristi zaslone sa četiri i više inča po dijagonali.

Ako se Apple bude pridržavao koncepta launchanja nove verzije proizvoda svakih godinu dana, kako će točno izgledati iPhone 5 trebali bi znati najkasnije tijekom lipnja.

TAGOVIapple iPhone iPhone 5 smartphone

Komentiraj