Tech i Web

Banner300


Lamborghini Estoque reže!

Negdje u našim tvrdim srcima postoji mekano mjesto koje dirnuti mogu tek rijetke stvar, a Lamborghinijeve superpile su među njima.

Piše , Objavljeno

Lamborghini Estoque

Lamborghini Estoque

Lamborghini Estoque nazvan je po maču kojime matador zadaje konačan udarac biku u areni. Iako se to oružje u našem jeziku naziva nožem za steak, moramo priznati da je Lamborghini odlično odabrao ime za novi superautomobil koji će u konkurencije zasigurno prouzročiti osjećaj hladnog čelika koji im golica utrobu. Estoque je nevjerojatna pila!

Tehničke karakteristike ovog koncepta koji će uskoro u proizvodnju još uvijek nisu poznate, iako je predstavljen na ovogodišnjem pariškom auto showu. Uostalom, koga briga za tehniku, dajte da ga gledamo! A, za gledanje zaista ima materijala.

Lamborghini Estoque

Lamborghini Estoque

Na prvi pogled je jasno da je riječ o Lamborghiniju. Prednji i zadnji dio posebno su agresivni, a taj izduženi stav niskog starta koji otkriva bočna perspektiva, jasno daje do znanja da je Estoque tu da reže. Gallardo i Murciélago, dva superautomobila koje Lamborghini trenutačno nudi, dobivaju kompanjona koji ih neće sramotiti u društvu. Dosta priče, evo fotkica.

TAGOVIauti estoque lamborghini superautomobili

Komentiraj