Tech i Web

Banner300


Mobiteli – pomažu ili odmažu?

Osnovni gadget, svi ga posjedujemo, jest mobitel. Ta stvarčica nešto je bez čega ne možemo funkcionirati, i mnogi se zaista užasavaju života bez mobitela.

Piše , Objavljeno

Osnovni gadget, svi ga posjedujemo, jest mobitel. Ta stvarčica nešto je bez čega ne možemo funkcionirati, i mnogi se zaista užasavaju života bez mobitela.

Koliko god bio koristan i često nam pomagao, mobitel nas nekada može zaista uvaliti u g** Tu su uobičajene situacije, poput zvonjave na neprikladnim mjestima, ali tu su i vrlo specifične situacije, a to su muško ženski odnosi.

Jako loša situacija

Upravo si se gadno posvađao sa svojom curom. Suze, psovke, istine koje bole. Mrziš ti nju i ona tebe barem dvaput toliko. Prekid je neminovan! Par zadnjih psovki, par analogija i referenci na životinjsko prorijeklo kasnije vaša veza definitvno je gotova.

Izlaziš van zalupivši vratima. Na pola puta do birtije, kada poželiš pozvati frendove na zajedničko �utapanje tuge� shvatiš da ti je telefon ostao kod nje…

Puno bolja situacija

Tu večer upoznao si curu iz snova. Iako si cijelu večer petljao, lupao gluposti i zalio ju kolom, nekako si se uspio uvući u njezinu podstanarsku sobicu. Blesav kakav jesi, nisi uspio osigurati bed & brekfast, pa si u 3 ujutro završio na ulici.

Taman da ćeš joj SMS-om poželiti �Laku noć�, primjećuješ da telefona nema. Vraćaš se do njezinih vrata, ona otvara mokra i jedva pokrivena premalim ručnikom…

Bivši

Velečasni, samo trenutak...

Velečasni, samo trenutak…

Nalaze li se u vašem telefonu brojevi, poruke ili nedajbože fotke vaših bivših, pripremite se za probleme. Prije ili kasnije vaš/a aktualni/a naći će načina da diskretno pročeprka po sadržaju memorije telefona. Očekujte pitanja poput:Što će ti njezin broj, namjeravaš ju zvati? Zašto čuvaš njegove fotke!? Jel gledaš ove filmiće navečer u krevetu, mamicu ti!

Romantika

S druge strane, čuvaš li njezine/njegove porukice pune ljubavi, uvijek se možeš lako iskobeljati iz škakljivih situacija. Uobičajeni scenarij:nakon teške svađe vlada muk, digla je nos do neba i sprema ti se suha noć. Vadiš mobitel iz džepa, otvaraš poruke. Kreće nova navala bijesa i žuči… tada vadiš asa iz rukava i pokazuješ joj ljubavnu poruku koju ti je poslala u ranim danima veze. Sve ti je oprošteno – izlaziš kao pobjednik.

TAGOVImobitel

Komentiraj