Mobiteli

kinezi opet rasturaju

Banner300


Kinezi odlučili napraviti (pre)luksuzan smartphone s gigantskom baterijom

Piše , Objavljeno

Kad pročitamo na internetima kako je netko odradio luksuzan smartphone, ne budemo previše zainteresirani jer to uglavnom uključuje obične smartphone uređaje omotane u kožu sibirskog bizona, dijamante i Swarowski kristale. E pa Kinezi to ne rade tako, barem ne s ovim uređajem – Gionee M2017. Mi nismo oduševljeni dizajnom, podsjeća nas na nešto što bi hrvatske posvuduše furale u svojim torbicama da im grije čivave, ali hej – specifikacije su divne.

Screenshot_18

Gionee je izabrao vrhunske komponente kako biste imali razloga iskeširati masu para za njihov uređaj, a od svih dijelova najdraži nam je nevjerojatna baterija od 7000 mAh. Takvu bateriju nema ni naš tablet iz 2013. godine. Ovaj smartphone nemojte kupiti mami ili punici jer baterija može izdržati do 32 sata razgovora. Punjače nećete viđati često jer ova bebica može izdržati nekoliko dana na jednom punjenju bez većih problema.

Screenshot_16

M2017 ima i zakrivljeni quad HD AMOLED ekran, 6 gigi RAM-a, minimalno 128 GB prostora za pohranu podataka, prednju kameru od 8 megapiksela i dvije stražnje kamere koje bi trebale biti dostojna konkurencija iPhone 7 Plusu. Malo nas zbunjuje izbor procesora koji je pao na Snapdragon 653, a baš su se mogli isprsiti s nekim jačim kao što je 821.

U prodaji ga možete naći (u Kini doduše) od 6. siječnja. Cijena: 128GB verzija će stajati samo oko 1000 dolara, a dvostruko veći model ćete platiti samo 2440 dolara. Ima i skupljih mobitela od ovog luksuzne metalno-kožne zvijeri s ekranom od 5.7 inča, ali hej – tko uopće želi Lamborghini smartphone?

Više informacija o Gioneejevoj pili – OVDJE, ali morat ćete malo maknuti prašinu sa svog poznavanja kineskih dijalekata.

TAGOVIandroid kineski mobiteli luksuz smartphone

Komentiraj